Велинград - online - Кой кой е в новия кметски екип 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кой кой е в новия кметски екип
Публикувано 2011-11-29 09:47:21 от темпо

Пълният състав на новия кметски екип стана известен на 22 ноември 2011 г. Наред с Георги Янчев и Исмет Бабучи кметът Иван Лебанов определи за свои заместници Атанаска Хрисчева и Юмер Хамза.

Кой кой е в новия кметски екип:
Георги Янчев - педагог по образование, в последните 4 години заместник-кмет на общината с ресори образование и европейски проекти. На последните избори бе водач на листата за общински съветници на БСП, но се отказа от поста на съветник, за да се върне в изпълнителната власт заедно с Иван Лебанов.
Исмет Бабучи - също с висше педагогическо образование и член на досегашния кметски екип. Запазва ресорите екология, чистота, спорт. Родом от Сърница. Политическият му стаж включва 4 години като съветник от ДПС, а след това неуспешно кандидатиране като независим съветник. Не участва пряко в последните избори, а изпълняваше длъжността врид кмет на общината.
Атанаска Хрисчева - инженер химик по образование, в последния кметски мандат управител на общинското предприятие “Спортни имоти и пазари”. В мандата на кмета Цветан Дафов беше управител на общинската фирма “ВКТВ”. През годините е била секретар и съветник от СДС.
Юмер Хамза - с висше педагогическо образование. Натрупа управленски опит като заместник-кмет в екипа на кмета Владо Стоенчев в началото на 90-те години на ХХ век, след това бе два мандата заместник-областен управител при управлението на НДСВ и тройната коалиция. Последната му месторабота бе директорския пост в СОУ “Христо Смирненски” в Света Петка. Бил е общински съветник от ДПС, а през последните 2 години е областен лидер на партията.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води