Велинград - online - Шеф Петров сключи договор с “Том и Нези Класик” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Шеф Петров сключи договор с “Том и Нези Класик”
Публикувано 2011-12-06 09:08:23 от темпо

Шеф готвачът Борис Петров, чийто неподражаем стил запомнихме от телевизионното кулинарно състезание “Lord of Тhe Shefs”, сключи договор с велинградския ресторант “Том и Нези Класик”. Шеф Петров е доказан професионалист, работил е в елитни ресторанти в Испания и България, член е на Контролния съвет на “Евроток България”. Като такъв той избира само най-висок клас ресторанти, за да предложи гурме кухня и меню за почитатели на изисканите модерни вкусове.

Нези Пачалова разказа, че са се видели с Борис Петров на кулинарно изложение и той е приел поканата да дойде във Велинград. На място е харесал ресторанта, а видяното го е мотивирало да заложи името си за съвместна работа. След това персоналът е преминал обучение и е издържал съответния изпит. Обучението и изпитът се равняват на определен клас, който позволява да се работи с меса от световна класа като телешки стекове от Бразилия или пъдпъдъци от Франция. На всеки четири месеца менюто ще се променя. Работата е трудоемка, изисква много познания и майсторство, но е предизвикателство да се работи на по-високо ниво.
“Искаме да предложим по-висок клас кухня и обслужване”, казва г-жа Пачалова и допълва: “Аз държа на класическото българско национално меню, съчетано с дребните неща, с които нашите клиенти искат да нахранят своите деца”. Така занапред “Том и Нези Класик” ще предлага на своите гости доказаното във времето качество на традиционната кухня наред с най-модерното от изисканата кухня за ценители. Първото голямо изпитание ще са идващите празници с много и взискателни гости. В “Том и Нези Класик” очакват клиентите, за които шеф Б. Петров казва: “Добрият клиент е този, който знае какво иска и може да оцени това, което получава”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай