Велинград - online - Звездно трио ще играе на наша сцена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Звездно трио ще играе на наша сцена
Публикувано 2011-12-06 09:10:07 от темпо

Звездно трио актьори ще гостува на сцената на читалище “Отец Паисий” във Велинград на 16 декември 2011 г. Елена Петрова, Мариус Донкин и Валентин Ганев ще представят тук комедията на Ерик Асус “Брачната илюзия”, чиято българска премиера бе тази година през април. Режисьор на спектакъла, който е съвместен проект между Народния театър “Иван Вазов”, Драматичния театър във Враца и продуцентска къща “Евродиалог”, е Бойко Илиев.

“Никоя лъжа не е без последствия, никоя истина не е безопасна”, твърди авторът на пиесата Ерик Асус и допълва, че елементарно условие за спокойствието в семейството е доверието да остане илюзия. Доказва го сюжетът на пиесата, който разказва как след няколко години щастлив брак героите решават да си признаят някои дребни отклонения и това е началото на взаимни обвинения, подозрения и ревности.
През 2010 г. пиесата “Брачната юлюзия” получава наградата за драматургия “Молиер”. В момента Ерик Асус е известен и търсен драматург и сценарист, като негови спектакли се играят в няколко от големите театри в Париж. Към това се прибавя и редкият шанс да видим във Велинград актьори от ранга на Елена Петрова, Мариус Донкин и Валентин Танев. Читалище “Отец Паисий” заслужава адмирации, че отново е домакин на спектакъл, който в момента се играе в Народния театър, на сцена “Сълза и смях”. Билетите за представлението във Велинград ще са на цени 10 и 12 лева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай