Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.12.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.12.11
Публикувано 2011-12-06 09:32:53 от темпо

СЕСИЯ В понеделник, 5 декември, Общинският съвет във Велинград проведе извънредно заседание. В дневния ред бе приемането на правилника за дейността на местния парламент, определяне на месечното възнаграждение на съветниците, избор на състава на постоянните комисии и на представители на общината в търговските дружества с нейно участие. Подробности за сесията - в следващия брой.


ЕЛХА Тази година общината има амбицията да украси традиционната коледна елха на центъра по нов начин и да не се повтаря миналогодишният провал. Очаква се празничното дърво да грейне преди 8 декември, за да зарадва и очакваните стотици студенти, които са избрали да празнуват във Велинград.

ЕКОЛОГИЯ На 2 декември в Информационния център за малък и среден бизнес експерти от Регионалната инспекция по околната среда и водите се срещнаха с новоизбраните кметове на кметства в община Велинград. В срещата участваха заместник-кметът Исмет Бабучи и шефовете на фирмите по чистота “Еко Титан” и “Екобулпак”. Темата бяха новостите в екологичното законодателство и тяхното приложение в малките населени места.

ВАКАНЦИЯ Общината започна подготовката за участие в международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”. През 2012 г. изложението, в което Велинград по традиция има силно присъствие и награди, вече няма да е в НДК, а в Експо центъра в столицата. Това изисква нова визия за щанда на Велинград и веднага след избора на постоянна комисия по туризма и определяне състава на новия Консултативен съвет по туризма подготовката ще трябва да стартира с бързи темпове.

ВИНЕТКИ От 1 декември в Дирекция “Социално подпомагане” започна приемането на молби за безплатни винетни стикери за хора с увреждания. През изтеклата година в област Пазарджик са издадени общо 3881 такива винетки.

КОШЕРИ Полицията разследва кражба на 5 пчелни кошера и оборудване за пчелин от земеделски имот край Дорково, собственост на 48-годишен жител на селото. Засега извършителите не са разкрити, по случая е образувано дознание.

ГОСТУВАНЕ Театралният състав към читалище “Отец Паисий” представи новата си постановка “Само за мъже” в Драматичния театър “Константин Величков” в Пазарджик. Велинградчани играха пред публиката в областния център вечерта на 1 декември. Това бе 16-то поред представление на “Само за мъже”, а до края на декември нашите самодейци ще играят и в Ракитово.

КАСТИНГ Танцьори от Клуб за спортни танци “Импулс” ще се яви на кастинга за новото издание на телевизионното шоу “България търси талант”. Със свой танц за участие в състезанието на най-големите таланти ще се борят Пепи Баева и Мария Ангелова от Ракитово.

ИНТЕРНЕТ Новият библиотечно-информационен център към библиотеката в чиатлище “Отец Паисий” напомня на велинградчани, че предлага безплатно ползване на интернет. Работното време на центъра е от 9 до 17 часа с един час почивка на обед. Центърът разполага с модерна компютърна техника, която е на разположение на посетителите.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай