Велинград - online - “Атлас” закри годината с медали от Националната кросова верига 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спорт: “Атлас” закри годината с медали от Националната кросова верига
Публикувано 2011-12-12 22:16:14 от Темпо

В Пловдив на 3 декември се състоя заключителният етап на Националната кросова верига с участието на състезатели от Пловдив, Смолян, Асеновград, Велинград, Пазардджик, Пещера, Бургас и Силистра.

Състезанието се организира от Община Пловдив и “Аквафреш” и включr 15 лекоатлетически старта през 2011 година. В тях участват непрофесионални лекоатлети - ученици и представители на спортни клубове извън федерацията по лека атлетика. Сред поканените от организаторите беше и СК “Атлас” - Велинград. Възпитаниците на треньора Тодор Гълев участваха в голяма част от стартовете през годината и записаха в тях челни класирания, което предопредели и успеха им в крайното класиране.
В крайното класиране на Националната кросова верига Цветелина Павлова от СК “Атлас” Велинград спечели първо място във възрастовата група на девойките. Васка Благоева стана втора при девойки старша възраст, а в същата категория Белослава Неделчева зае четвърто място. Трети места записаха Елка Гълева при жените и Любомир Папарков при момчета старша възраст. Организаторите наградиха всички призьори до шесто място в крайното класиране.
Това бе последното състезание за СК “Атлас” през 2011 г. От 5 януари 2012 г. започва поредица от състезания и държавният шампионат за скиорите. Големият проблем е, че общината не е изплатила субсиията за 2011 г. и клубът към момента не разполага със средства за участие в предстоящите зимни състезания. Разчита се, че в началото на новата година ситуацията ще се промени и състезателите ще стартират по белите писти.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай