Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13. 12. 11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13. 12. 11
Публикувано 2011-12-12 23:46:24 от Темпо

УЧИЛИЩА Седем училища на територията на община Велинград влязоха в утвърдения от Министерския съвет на 2 декември 2011 г. списък на средищните училища. Такива са учебните заведения в Абланица, Биркова, Грашево, Кръстава, Пашово, Света Петка и Сърница. Средищните училища получават от държавата допълнително финансиране за пътуващите до тях ученици.
ЛИКВИДАЦИЯ По искане на общинското дружество “Стройком в ликвидация” на 16 декември в Окръжен съд - Пазарджик започва делото за обявяване на фирмата в неплатежоспособност. Следващата стъпка ще бъде откриване на производство по несъстоятелност на “Стройком”.
ТУРИЗЪМ Първото заседание на новия Консултативен съвет по туризъм е насрочено за 15 декември. В дневния ред е подготовката за участието в туристическата борса “Ваканция”, предложения за създаване на туристическа визия на община Велинград и участието на хотелиери в проекти в областта на туризма.
ХРАНИ След като на предишния конкурс не се яви нито един кандидат, Община Ракитово обяви нова обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за детските градини и млечната кухня. Прогнозната стойност на поръчката е 143 217 лева, а срокът - 12 месеца. Откритият конкурс е насрочен за 4 януари 2012 г.
КРЪСТАВА Върховният административен съд ще гледа на 13 декември 2011 г. делото за изборите в Кръстава. Решението на пазарджишкия Административен съд за касиране на вота е обжалвано от спечелилия изборите за кмет Мустафа Еюпов от ГЕРБ.
НАГРАДА Д-р Григор Григоров, мениджър във филиала на Варненския университет “Черноризец Храбър” в Смолян, на 8 декември връчи на кмета Иван Лебанов символ с логото на учебното заведение. Наградата е по повод подписаното от общината споразумение с ВУЗ-а, което дава преференции на жителите на община Велинград да ползват отстъпка в размер на 30% от таксата за обучение в университета.
АМЕРИКАНСКИ На 15 декември в СОУ “Васил Левски” във Велинград ще гостува Американският университет в България. Пред учениците от десети до дванадесети клас университетът ще представи образователните си програми и възможностите за стипендии и развитие.
НИКУЛДЕН По случай 6 декември, Никулден, в параклиса “Свети Никола” в местността Никульова църква край Велинград тримата свещеници отец Антон, отец Ангел и отец Иван отслужиха света литургия. По традиция на хората, изкачили се до храма, бе раздаден рибен курбан.
БАЛ Ротари клуб - Велинград ще проведе традиционния си коледен благотворителен бал на 15 декември. И тази година благотворителната кауза на събитието е в подкрепа на талантливите деца, които са гордост за общините Велинград и Ракитово.
ТЕАТЪР Велинградските актьори от самодейния театър към читалище “Отец Паисий” показаха премиерния за годината спектакъл “Само за мъже” в Ракитово. На 1 декември те изиграха пиесата на сцената на читалище “Будилник”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води