Велинград - online - 60 детски лица грейнаха с усмивки 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

60 детски лица грейнаха с усмивки
Публикувано 2011-12-20 09:36:36 от темпо

Изминават последните дни на 2011 г., изпълнена с много срещи с деца и семейства, имащи нужда от подкрепа и съдействие от служителите на отдел “Закрила на детето”. Детски съдби, които разтърсват, но време за излишни емоции няма - трябва да се помогне и да се намери подхода към всяко от тях. Такива са част от децата, с които работим - настанени в приемни семейства и в семейства на роднини и близки. Срещите ни с тях са почти ежедневни, така че и ние ставаме част от голямото семейство.
Обсъждаме с вълнение предстоящия Коледен празник. Подготовката е трескава - децата научават в семействата своите стихчета и песни за Дядо Коледа, а отдел “Закрила на детето” среща приятели, които винаги са били съпричастни към децата в нашата община.
Общински детски комплекс е подготвил пъстра коледна програма. Децата и на сцената и в залата грейват. Дядо Коледа поднася подаръци с най-чудните си пожелание към всички. Тържеството продължава в отрупаната с лакомства детска сладкарница в ОДК. Има и огромна коледна торта, с която ни изненадаха приятелите ни от РОТАРИ КЛУБ Велинград. А там са подредени и още подаръци, разказват се коледни притчи и звънти много, много детски смях. Когато си тръгваме, всички сме изморени, но щастливи и изпълнени с вяра в доброто бъдеще.
БЛАГОДАРИМ от сърце на г-жа Зинкова - директор на ОДК и чудесните деца от вокална група “Звънче” с ръководители сем. Казалиеви, на невероятните деца от спортен клуб “Импулс” с ръководител Мая Конарева. На г-жа Ковачева, която със своите усмихнати възпитаници от вокална група “Караоке” организират кампания “Подари частица от своето сърце” и поднесоха на децата подаръци. Нашите БЛАГОДАРНОСТИ и пожелания за здраве и успехи през Новата 2012 година са и за Стефан Зарев, Христо Драев, Борис Линчев, Пламен Мавров, Албена Бахчеванска и Руслана Лебанова.
Сашка Жекова, отдел “Закрила на детето” Велинград

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води