Велинград - online - Коледа с Ротари 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледа с Ротари
Публикувано 2011-12-20 09:37:18 от темпо

С идеята да подкрепи талантливи деца от общините Велинград и Ракитово, всяка година в дните преди Коледа Ротари клуб - Велинград организира благотворителен бал. На 15 декември хотел “Олимп” отново бе домакин на инициативата на ротарианците, споделена от над 80 гости на бала, сред които и кметът на община Велинград Иван Лебанов. С “добре дошли” гостите привества д-р Илза Попова, президент на местния Ротари клуб.

В празничната програма по традиция танцьорите от КСТ “Импулс” внесоха феерия и настроение, а този път за всички присъстващи бяха и прекрасните изпълнения на ансамбъла за автентичен фолклор към читалище “Методи Драгинов” - Драгиново с художествен ръководител Грета Кадьова. Домакините бяха подготвили томбола и благотворителен търг, приходите от които също са за благородната кауза да се помага на деца с високи постижения в областта на образованието, изкуството и спорта. На специално тържество през февруари 2012 г. Ротари клуб - Велинград ще връчи наградите на най-изявените деца от двете общини.
Тази година в първите дни на празничния декември клубът по своя инициатива украси една от елхите в двора на църквата “Света Неделя” в Ракитово. С пожелание светлините от красивата елха да донесат светлина, топлина и вяра в душите на повече хора и да ни напомнят за чудото на Рождество Христово и истинския, духовен смисъл на идващата Коледа.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води