Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.12.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.12.11
Публикувано 2011-12-20 10:01:54 от темпо

СЕСИЯ Редовното заседание на Общински съвет - Велинград за последния месец от годината е насрочено за 22 декември, четвъртък. Предколедно съветниците ще трябва да вземат решения по 41 точки в дневния ред.


ЗИМНО Само фирма “Айрмед”се яви на конкурса за зимно поддържане на общинската пътна мрежа през 2012 г., обявен от Община Велинград. Единственият кандидат в момента води няколко дела срещу общината заради неизплатени суми по зимното почистване от 2009 г. насам.

ЛЕСОВЪДИ На 16 декември се проведе отчетно-изборно събрание на Съюза на лесовъдите-ветерани в община Велинград. За председател на съюза бе избран инж. Атанас Беличенов.

ЗАБРАНА Ракитовският кмет Л. Петков издаде заповед, с която забрани продажбата на пиротехнически издения без сертификати, от търговци и в обекти без съответните разрешителни, на малолетни и непълнолетни деца. Глобата е от 50 до 300 лева и така общината полага грижа за сигурността на хората по време на идващите празници.

ДЕТСКИ 27 семейства от община Велинград няма да получат полагащите им се детски надбавки за миналия месец. Причината е, че децата им са натрупали по повече от 5 неизвинени отсъствия от училище.

ТЕАТЪР Българският дарителски форум “Благодетел” подари на децата от детските градини във Велинград театрално представление преди Коледа. Спектакълът бе игран и в Центъра за настаняване от семеен тип.

ОБУЧЕНИЕ В хотел “Олимп” от 14 до 16 декември Националният институт по обществени поръчки организира обучение по последните променени в Закона за обществени поръчки. Адвокати и специалисти представиха уроци от практиката на съда в Люксембург и как новите промени в закона се борят срещу нередностите при изразходване на еврофондовете.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай