Велинград - online - ПРЕДКОЛЕДИН ОБЕКТИВ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЕДКОЛЕДИН ОБЕКТИВ
Публикувано 2011-12-27 10:13:53 от темпо

В ЦДГ “Радост” избраха най-красивата украса
За поредна година в детска градина “Радост” във Велинград се проведе конкурс за най-красива коледно-новогодишна украса. В него се включиха учителите и децата от всяка една група. Специално жури от майки и членове на настоятелството разгледа украсата във всяка група. Освен готови играчки, лампички и гирлянди в украсите бяха включени рисунки, хартиени украшения и апликации, изработени от учителите и техните малки възпитаниц.
Наградата за групата победител бе осигурена от училищното настоятелство на градината. Паралелно с конкурса за украса за втора година своите творения в изложба-базар показаха децата, посещаващи школата по приложни занаяти “Ръкотворци”. Събраните от благотворителния коледен базар средства ще се използват за дейността на детската градина.
Коледа през детските очи
В Общинския детски комплекс на 19 декември бе открита изложба под наслов “Коледни импресии”. В нея са събрани рисунки, създадени от участниците в школата по изобразително изкуство с ръководител Венера Ланджова. Със свое творчество участват и от децата от Помощното училище “Драган Манчов”, с които ОДК работи съвместно по проекта “Бъдете с Нас и Ний сме като Вас”.

Общинари в благотворителна акция
На 22 декември във фоайето на община Велинград децата от центъра за настаняване от семеен тип направиха импровизиран щанд с коледни картички, свещи и сувенири. Първите клиенти на щанда бяха кметът Иван Лебанов и общинските съветници, които по същото време се събираха за сесия. Кметът Иван Лебанов каза на децата, че винаги могат да разчитат на него, а председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова им пожела много здраве и щастие през новата година и да вярват, че на Коледа стават чудеса. По-късно на сесията съветниците подкрепиха нов проект на Центъра за настаняване от семеен тип. Събраните от акцията пари ще подпомогнат дейността на центъра.

Коледен концерт на ОДК
Красива сцена и зала, препълнена с гости - така изглеждаше читалище “Отец паисий” вечерта на 21 декември, когато се състоя Коледният концерт на Общинския детски комплекс с директор Марияна Зинкова. Всяка от школите към ОДК - вокалната група “Звънче”, Клубът по спортни танци “Импулс”, фолклорният ансамбъл “Здравче-венче”, музикалната школа бе подготвила за концерта своите най-добри изпълнения. На снимката са участниците в театралния състав, които представиха изпълнена с много хумор сценка от училищния живот. Участниците бяха възнаградени от публиката със заслужени аплодисменти, а благодарение на спонсори и с лакомства.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай