Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.12.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.12.11
Публикувано 2011-12-27 10:52:05 от темпо

СНЯГ Първият голям сняг във Велинград дойде заедно с астрономическата зима на 22 декември. Снежната покривка достигна над 30 см, но въпреки трудностите не “изненада” фирмите, отговарящи за снегопочистването.


НАГРАДА На 15 и 16 декември в парк-хотел “Москва” в София се проведе 31-вият синдикален съвет на Съюза на българските учители (СБУ). По решение на ИК на СБУ за най-добър социален партньор-директор бе избрана инженер Росица Рускова, директор на Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов” във Велинград. На г-жа Рускова бе връчена грамота и награда, съобщи синдикалният лидер Мария Фърцова.

ПРОЕКТ На 21 декември община Велинград подписа проект за финансиране на “Общностен център Развитие“, който се финансира от Министерството на труда и социалната политика. При изпълнението на проекта се очаква да бъде подобрена училищна готовност на децата от семейства с ниски доходи и децата с увреждания на възраст до 7 години. Особеност на услугите е, че те ще бъдат интегрирани - социални, здравни, предучилищна подготовка и др.

РЕКА Жители на пазарджишките села Лозен и Ковачево са подали сигнали, че в 10-километровия участък преди вливането си в Марица река Чепинска е пресъхнала и рибата умира. Според тях причината е, че водата е спряна в дефилето за Велинград, където са изградени два минивеца. Сигналът ще се проверява от Басейнова дирекция - Пловдив.

ПИАНО Школата по пиано към Общинският детски комплекс организира концерт на 28 декември от 18 часа. Домакин на изявата на младите пианисти ще бъде Историческият музей.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води