Велинград - online - д-р Атанас Ташев - О Б Р Ъ Щ Е Н И Е 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

д-р Атанас Ташев - О Б Р Ъ Щ Е Н И Е
Публикувано 2012-01-03 10:02:16 от темпо

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е
към гражданите на общини Велинград и Ракитово, Пазарджишка област
Уважаеми съграждани,
Искам да ви обясня, че д-р Михаил Тиков и неговите подчинени - д-р Йорданка Савова и д-р Георги Дошев със своята мощна медийна атака срещу “МБАЛ-Велинград“ ЕООД, искат да заблудят хората, че общинската болница се води към фалит и те “месиите“ могат да я спасят.
Попитайте се защо те..., защо не общината или Министерство на здравеопазването, или някой друг богат българин?! Ами защото, както преди години, на д-р Тиков бившата поликлиника му беше поднесена на тепсия за жълти стотинки, така и сега иска подарък - болница!
Уважаеми съграждани, не вярвайте на думите на тези хора! Нищо от изнесеното от тях в медиите не отговаря на истината. Техните тълкувания са погрешни и с цел - приватизация на нашата болница. Тогава стават монополисти в здравеопазването на общината и те ще определят условията за лекуване на хората! Но знайте, че частникът винаги оставя най-големия пай за себе си, а трохите за другите. Нима ще позволите един външен за града човек да ни ограбва за сметка на здравето на нашите съграждани! Нека всички обединим усилията си и да не допускаме този човек да печели на наш гръб!
Скъпи съграждани, уверявам ви, че общинската болница в момента е в добро финансово икономическо състояние. Въпреки кризата за три години сме направили такива инвестиции, че по лечебна дейност достигаме по категория до ниво областна болница. При нас работят отлични специалисти от цяла България и това гражданите го знаят. Спечелихме и проект от Европейския съюз за доставка и монтаж на модерна медицинска апаратура за 3 500 000 лв., от което апетитът на М.Тиков още повече се засилва.
Мили хора от общини Велинград и Ракитово, уважаеми кметове и общински съветници, уважаеми партийни лидери, нека в тези светли дни покрай Коледните и Новогодишни празници станем по-добри и по-човечни! Нека мислим за здравето на хората, като се обединим всички срещу чужди посегателства върху НАШАТА - общинската болница “МБАЛ-Велинград“ ЕООД. Дайте ни този шанс на нас, работещите в нея, да я направим модерна болница с нова апаратура и още по-добри специалисти за благото на нашите съграждани.
Честита Коледа, весели Новогодишни празници - бъдете разумни и добри!
С уважение: д-р Атанас Ташев, управител на “МБАЛ-Велинград“ ЕООД

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води