Велинград - online - Национален конкурс за най-здрав бивш пушач 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Национален конкурс за най-здрав бивш пушач
Публикувано 2012-01-03 10:21:40 от темпо

Започва националният конкурс за най-здрав бивш пушач, организиран по инициатива на Министерството на здравеопазването (МЗ) за насърчаване на настоящите български пушачи да станат бивши пушачи и откажат психоактивната си зависимост от тютюневите изделия.

Първата фаза на конкурса е от 1 до 31 януари 2012 г., а втората от 6 февруари до 1 ноември 2012 г. Първата фаза е посветена на символичното начало в живота на всеки пушач - Новата 2012 г.Втората фаза е посветена на Международния ден без тютюнопушене - 15 ноември 2012 г.
Желаещите да се включат трябва да подготвят и изпратят набор от документи, описан на сайта на МЗ. Те ще трябва да изпратят и кратък разказ със своите мотивите за участие, как преживяват последиците от отказа от тютюнопушене, какви методи за отказване на цигарите са използвали, променил ли се е животът им, след като са спрели да пушат и защо заслужават да спечелят награда. Част от разказите ще бъдат публикувани в интернет страницата на Националната програма за ограничаване на тютюнопушенето.
Експертна комисия от двама лекари и един експерт от МЗ ще оцени резултатите и ще излъчи победителите. Предвидени са общо 15 предметни награди за I, II и III място в групите: бременни и кърмещи жени; здравни специалисти; педагози; работодатели; граждани с друго занятие. При награждаването бившият пушач ще има възможност да покаже видеоматериал до три минути, свързан с отказа му от тютюнопушене.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България