Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.01.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.01.12
Публикувано 2012-01-03 10:38:39 от темпо

КРЪСТ На 6 януари във Велинград ще бъде спазена традицията за Богоявление. Свещениците от трите църкви ще хвърлят кръста в езерото Клептуза в кв. Чепино, Централния минерален плаж в кв. Лъджене и плаж “Терма” в кв. Каменица. Церемониите са с начало около 11 часа.


ПРАЗНИК На 23 декември на покрития басейн “Антон Митров” се проведе традиционният Коледен турнир по плуване, организиран от Общинския детски комплекс и Плувен клуб “Белмекен”. Участваха деца от всички възрастови групи, сред тях шампиони и медалисти от републикански и международни състезания. Всички плувци получиха сувенири и много лакомства, осигурени от клуба, родителите и спонсорите на проявата: фирма „Премиера-257“ ООД - сем. Маврови, ЕТ “Стефан Гуджов-71” и “Вели авто” ООД - сем. Влахови.

ЧЕСТВАНЕ Сдружение “Русофили”, дружество “Славяне” и техните колективни членове Дружба “Родина” и Дружество за защита на Родопите организират поднасяне на цветя на чешмата пред Парка на освободителите в квартал Каменица на 8 януари 2012 г. от 11 ч. Неправителствените организации канят всички граждани да се присъединят към отбелязването на годишнината от пристигането на първите руски части в Чепинското корито през 1878 г.

ДЕЛА Районен съд - Велинград се произнесе по шест дела, заведени от фирма “Айрмед 2008” ЕООД от Кръстава срещу Община Велинград. Съдът потвърди 5 от исковете на дружеството за неизплатени от общината суми по извършени в периода 2008-2010 г. ремонти и възстановяване на пътища, аварийно-спасителни работи, изграждане на водоеми и др. Общата стойност на потвърдените искове е близо 90 000 лева плюс съдебните разноски. Съдът отхвърли единствено иска за пътя Кемера - Цветино. И шестте решения могат да се обжалват пред по-горна инстанция.

ШКОЛИ Школите на Клуба за спортни танци “Импулс” изнесоха предновогодишен спектакъл специално за родителите на децата от всички възрастови групи. На сцената в залата на Общинския детски комплекс на 28 декември танцуваха от най-малките до най-големите възпитаници на клуба.

НОЖ Късно през нощта на 25 декември при спречкване между С. Д., 35 г. и А. Б., 41 г. във Велинград е пострадал по-възрастният мъж. С. Д. го е наръгал с нож в корема, заради което А. Б. е бил настанен в болница с временна опасност за живота. Нападателят е задържан за 24 часа в ареста.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води