Велинград - online - ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГРУПИ НА ГЕРБ, ОБЩЕСТВО ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ, КОАЛИЦИЯ З 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГРУПИ НА ГЕРБ, ОБЩЕСТВО ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ, КОАЛИЦИЯ З
Публикувано 2012-01-10 08:53:39 от темпо

Уважаеми жители на Община Велинград и Община Ракитово,
Ние, общинските съветници от Общински съвет - Велинград, сме положили клетва да спазваме законите на страната и да се водим от интересите на гражданите. В тази връзка и с оглед изнесените от медиите информации относно състоянието на “МБАЛ Велинград”ООД искаме да Ви уверим, че ще направим всичко, което е необходимо, за да защитим интересите както на Общината като принципал, така и на гражданите.
Ние няма да допуснем да бъдат нарушавани законите на страната, да бъде пренебрегван Общинският съвет, някой да се облагодетелства от това. След изнесените в медиите факти и събраните документи в Общински съвет ние се обявяваме против това някой да използва думата „общинска” за болницата, а всъщност да се облагодетелствува от това и я превръща в негова собственост. Искаме да Ви информираме, че чрез многобройни договори между “МБАЛ Велинград” и лекарите, работещи там като физически лица и в същото време като съдружници в търговското дружество “Вели-Медикус” ООД, се правят опити да бъде източена общинската болница с милиони левове и да бъде доведена до фалит. Това личи и по изразходването на средства за лекаства, горива и храни, които се доставят без да бъдат проведени каквито и да е конкурси и на цени далеч от реалните.
Питаме: “Дали всичко това се е случвало със знанието и благословията на определени политически сили, представени в предходния Общински съвет и чий интереси са защитавани? Какво е правил през това време контрольорът на “МБАЛ Велинград”, избран от Общинския съвет? Къде е бил Председателят на Общински съвет като ръководител на принципала?”.
С оглед на всичко изложено до тук, искаме да уверим населението, че ще направим всичко възможно във Велинград да има едно достъпно и висококачествено здравеопазване за всички ни.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води