Велинград - online - Посолството на САЩ представи Програма за хуманитарна помощ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Посолството на САЩ представи Програма за хуманитарна помощ
Публикувано 2012-01-17 08:55:06 от темпо

Областният управител на Пазарджик д-р Дончо Баксанов бе домакин на информационна среща за Югозападна България на Програмата за хуманитарна помощ с участието на експерти от отдела за военно сътрудничество към посолството на САЩ в България. За последните две години в страната ни Програмата е финансирала проекти на обща стойност 1 214 000 лв. в сферата на образованието, преодоляването на бедствия и кризи, подобряване условията на живот на деца и младежи в неравностойно положение.

Майор Анди Роу представи основните акценти на Програмата за хуманитарна помощ и възможностите за финансиране на проекти през 2012 г. Бенефициенти могат да бъдат местни власти, училища, детски градини, социални и здравни заведения, неправителствени организации. Програмата за хуманитарна помощ има три направления: финансиране на самостоятелни проекти от 10 000 до 150 000 долара; оказване на хуманитарна помощ на цивилното население от военнослужещи; безвъзмездно предоставяне на освободено имущество от закритите американски бази в Европа.
През 2011 г. са подадени общо 170 проектни предложения от цялата страна, от тях са избрани 31, които биха могли да получат финансиране след допълнително разглеждане. Между тях има и два проекта на организации от област Пазарджик - това са фондация “Бъдеще” от Ракитово и ОДЗ “Калина Малина” от Пазарджик.
Крайният срок за подаване на проектните предложения за настоящата година е 1 март 2012 г. Презентацията на Програмата за хуманитарна помощ и формуляра за кандидатстване ще бъдат публикувани на сайта на областна администрация Пазарджик.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай