Велинград - online - Важното “Не!” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Важното “Не!”
Публикувано 2012-01-17 09:06:04 от темпо

Младите хора да се научат да казват едно важно “Не!” - не на различните зависимости, в чиито плен лесно могат да попаднат, ако не осъзнават опасностите и съблазните на днешното време. Това е едно от посланията на проекта “Моят живот - моя отговорност”, който през септември 2011 г. започна в шест училища на община Велинград.

На 12 януари 2012 г. в малката зала на общината участниците в проекта - ученици от 14 до 18 години, представиха своя пилотен клип. В него самите те разказват кратко, но ударно за модерните зависимости на нашия век: интернет, хазарт, шопинг мания, наркотици, работохолизъм. Клипът ще бъде показан в училищата във Велинград, за да полуляризира проблемите и да предизвика дискусия и размисъл сред учениците.
На срещата участниците в проекта получиха сертификати за обучители. Документът ще даде право на всеки от тях занапред да застане пред своите съученици и връстници в ролята не на ученик, а на обучаващ и да ги запознае с множеството привлекателни, но опасни зависимости, на които е важно да можеш да кажеш “Не!”.
“Моят живот - моя отговорност” е проект, който се осъществява по програма “Дъга - всяко дете е важно” с финансовата подкрепа на “Работилница за граждански инициативи”. Във Велинград по проекта работят фондациите “Стъпка по стъпка” и “Социални практики в общността”. Следващата важна дейност е издаването на специален наръчник, по който ще се водят обученията в шестте училища-партньори.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай