Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.01.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.01.12
Публикувано 2012-01-17 09:38:12 от темпо

БЮДЖЕТ Община Велинград насрочи за 27 януари 2012 г. обществено обсъждане на отчета на бюджета за 2011 и на проекта за бюджет за 2012 година. Общественото обсъждане ще се проведе в голямата зала на общината с начало 16 часа.


ТОК От “ЕВН-България” обявиха, че сметките за ел. енергия за декември 2011 г. ще са с около 7 лева по-високи в сравнение с декември 2010 г. Средните стойности на фактурите за месеца са около 50 лева за домакинство. През декември 2011 г. е отчетено максимално потребление на електричество, което е било с 4.5% по-голямо от декември 2010 г.

ГЕРБ Областният управител Дончо Баксанов бе определен за областен координатор на ГЕРБ. Досега поста заемаше народният представител Иван Иванов. На пресконференция в областния център Д. Баксанов съобщи, че след анализ ще има промени и в общинските структури на партията. Като областен председател на ГЕРБ д-р Баксанов смята да прави изнесени приемни за граждани по места - практика, която препоръча да въведат и общинските съветници от ГЕРБ.

КЛЕТВА На сесията на 13 януари 2012 г. клетва като общински съветник от ДПС полози Муса Онбашиев. Той влезе в Общински съвет - Велинград на мястото на назначения за заместник-кмет Мустафа Джамбаз.

ПОЖАРИ Сутринта на 8 януари избухна пожар в цех за еко-палети в Костандово. Пожарикарите са потушили огъня, от който е повредена пакетажна машина и транспортна лента. През седмицата огнеборците гасиха и комините на две къщи във Велинград, като при произшествията няма пострадали и щети.

ГОСТ На 30 януари в СОУ “Васил Левски” ще гостува Валерия Фол, професор по стара история и тракология. Именитата гостенка ще посети училището, което се готви за 90-годишен юбилей през май 2012 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България