Велинград - online - Благотворителна кампания “Подари частица от своето сърце” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Благотворителна кампания “Подари частица от своето сърце”
Публикувано 2012-01-24 09:04:25 от темпо

“Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност” - водени се от тази мисъл, децата от вокална група “Караоке” към ОНЧ ”Отец Паисий-1893” с ръководител Юлиана Ковачева всяка година провеждат благотворителна кампания. Тя се превърна в традиция вече шеста година, основаваща се на добрите сърца и светлите чувства на децата.

Кампанията се нарича “Подари частица от своето сърце” и нейната цел е да се съберат средства за децата в неравностойно положение, всяко от тях да получи подарък и да грейне усмивка на лицата им.
Инициативите започнаха на 20 декември 2011 г. в Общинския детски комплекс, където се проведе балът на децата в неравностойно положение, организиран от отдел “Закрила на детето”. Всеки един от изпълнителите от ВГ “Караоке” беше подготвил изненада. С усмивка на лице и с подарък в ръце, певците, под ръководството на Юлиана Ковачева, зарадваха изключително много децата в неравностойно положение. Бяха раздадени повече от 50 подаръка - един жест, който съживи 50 детски усмивки, 50 детски погледа, изпълнени с топлота и приятни емоции.
Следващата инициатива се проведе само два дни по-късно в Центъра за деца с увреждания ”Надежда” в кв. Каменица заедно с велинградската поетеса Боряна Стаева. Не само материалните неща са в състояние да внесат щастие в детските сърца, затова ВГ “Караоке” зарадваха своите връстници с магията на музиката, с невероятните си песни, изпълнени с много любов. Там бяха раздадени 30 подаръка, които в комбинация със силата на музикалното изкуство развълнуваха и зарадваха децата с увреждания, зареждайки ги с положителни емоции за дълго време.
Деца помагат на деца - велико явление. То е доказателство, че доброто съществува и у малките жители на Велинград и че добродетелта е магическа пръчица, която всеки може да държи в ръцете си и с нея да прави вълшебства, помагайки на останалите.
Децата от ВГ “Караоке” правят подаръци не само за своите връстници. В последните дни на месец януари от новата 2012 г. те ще посетят Дома за възрастни хора в града, където ще поздравят възрастните хора със своите изпълнения, ще ги зарадват с топло отношение, уважение и подаръци, които обитателите на дома заслужават.
В благотворителната кампания “Дари частица от своето сърце” не участва само вокалната група. Включиха се много велинградчани, за които добротата е основа на живота им. Приз “Златно сърце” получиха: Василка Средкова, Стела Гидимаркова, Надежда Николова (магазин “Prety woman”), Михаил Александров (ресторант “Александрия”), Мария Пандурова, Юлия Гагова, колективът на хотел “Велина” с управител Илко Илиев, Невена Шуманова, Лилия Топорчева, Васил Александров (фирма “Сконто”)
Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено е това, което правим за другите. Нека за новата 2012 година си пожелаем да бъдем още по-добри и да помагаме все повече на тези, които се нуждаят, защото да бъдеш добър е велико качество. Нека бъдем велики!
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола