Велинград - online - Старши треньорът на “Чепинец” Митко Ваклинов: Лошото време наруши подготовката н 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Старши треньорът на “Чепинец” Митко Ваклинов: Лошото време наруши подготовката н
Публикувано 2012-01-31 09:48:16 от темпо

- Г-н Ваклинов, вече две седмици минаха от началото на подготовката на “Чепинец” за началото на пролетния дял на първенството, какво е настроението в тима, как протичат заниманията?
- Доволен съм от тренировъчния процес и най-вече от старанието на играчите. Въпреки тежките условия всички стриктно спазват указанията и тренират пълноценно.
Микроклиматът в отбора е добър, няма напрежение сред футболистите, всички тренират съвестно. Колективът е добър, местните момчета и играчите от другите градове проявяват отборен и колективен дух и няма никакви противопоставяния. Лошото време ни промени малко предварителните планове, но засега трябва да се съобразяваме с него.
- Вече две контролни срещи пропаднаха заради лошото време. Ще се отразят ли на тренировъчния процес тези пропуснати мачове?
- Да, тези отложени срещи ще се отразят, защото се нарушава нашата игрова подготовка, но няма какво да направим в тази ситуация. Просто наистина метеорологичните условия не позволяваха провеждането на мачовете. Но това не е само наш проблем, отборите от цялата страна имат подобни неудобства. Дори предвидената за настоящата седмица проверка с “Брестник” също ще бъде отложена. Все пак този мач ще се състои, но на един по-късен етап, когато условията го позволяват. Предвидената за 1 февруари контрола с “Раковски” също ще бъде отложена и ще се изиграе, когато времето позволи.
- Досега бе изиграна само една приятелска среща срещу тима на “Сливнишки герой”, която загубихте с 1:5. Какво видяхте в този мач?
- Първата част играхме силно, показахме хубави неща, отбелязахме гол и пропуснахме още. През второто полувреме пуснах седем резервни състезатели, което се отрази на играта ни. Пролича си явно, че изпитваме слабост при статичните положения, при центриранията също. Липсва ни ръст в защитата, което определено ще е проблем през пролетта. Напуснаха ни важни състезатели като Хаджиев и Етов, които бяха високи и се преборваха за високите топки. Мартин Сентов пък претърпя операция на коляното, която ще го извади до края на сезона от игра. Но ще трябва да се справяме и без тях.
- Наясно ли сте вече с основната група играчи, които ще играят за “Чепинец” през пролетта?
- До седмица ще стане ясна основната група , с които ще работя през пролетта. В момента тренират 24 състезатели, но скоро ще бъдат освободени някои от тях, като цифрата трябва да достигне до 19-20. Чакаме тази седмица Александър Вучков, който до момента бе на проби в друг отбор, но сега се връща при нас. Чакаме на проби и един играч от София. Като цяло мисля, че във всяка линия разполагаме с необходимите хора, с изключение на позицията на централния нападател. Там засега само на Христо Сталев ще разчитаме. Търсим и друг нападател, но е много трудно да намерим хора на тази позиция. Преговаряхме с Атанас Любенов, но неговото идване пропадна. Евентуално Вучков и Шолев смятам да използвам на тази позиция, ако няма други възможности.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води