Велинград - online - Подписват проекта за болницата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Подписват проекта за болницата
Публикувано 2012-01-31 10:11:11 от темпо

В Благоевград на 31 януари 2012 г. официално ще бъдат подписани договорите по Оперативна програма “Регионално развитие” за реконструкция на 18 болници. 9 от тези болници са онкологични, а останалите 9 са големи общински болници, специално избрани от Министерството на здравеопазването заради важността на обслужваните от тях региони. Сред деветте общински болници е и “МБАЛ-Велинград”.

Общото финансиране за 18-те лечебни заведения възлиза на 88 403 785 лева. От тях 3 554 079 лева са безвъзмездна финансова помощ за общинската болница във Велинград. За да бъде осигурен и задължителният собствен принос в размер на 29 745 лева, на сесията си на 26 януари Общинският съвет гласува отпускането на сумата.
Така по проекта “МБАЛ-Велинград” ще получи съвременна медицинска апаратура и оборудване на обща стойност 3 583 825 лева и ще си гарантира изключителна конкурентноспособност на пазара на медицинските услуги в целия регион. Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца.
Въпросният проект е сериозна спирачка пред обсъжданите през последния месец предложения за включването на общинската болница в публично-частно партньорство с частната “Здраве”. С нарочно решение на Общинския съвет от април 2011 г. е поето задължение, че до 5 години след приключване на проекта общинската болница няма да бъде закривана и предназначението й не може да бъде променяно.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води