Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.02.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.02.12
Публикувано 2012-02-07 10:44:52 от темпо

МРАЗ Велинград изпрати януари и посрещна февруари с изключително ниски температури и лед, с който се сблъскваме на всяка крачка. Най-студено бе утрото на 31 януари, вторник, когато около 8 часа на бензиностанция “Лукойл” отчетоха минус 32 градуса, а по официални данни температурата падна до минус 28 градуса. Студът продължава и през настоящата седмица, а към опасностите трябва да прибавим и надвисналите от много сгради ледени висулки като тези на ул. “Отец Паисий” в центъра на Велинград.


ДОГОВОР На 31 януари 2012 г. в Благоевград се състоя официалното подписване на договорите с 18 болници, които получават средства за ремонт и медицинска апаратура от Оперативна програма “Регионално развитие” на Европейския съюз. Една от тези болници е и общинската “МБАЛ-Велинград”, която ще разполага с близо 3.5 милиона лева за съвременна техника. От страна на МРРБ договорите подписа министър Лиляна Попова, а от страна на Община Велинград заместник-кметът с ресор европейски програми Георги Янчев. Проектът ще се изпълнява в рамките на 24 месеца.

БЮДЖЕТ На извънредна сесия на 8 февруари Общинският съвет ще гласува отчета за 2011 и бюджета за 2012 г. на Община Велинград. На същото заседание съветниците ще трябва да утвърдят и новата структура на Общинската администрация, в която са залегнали съкращения от 15%. На 6 и 7 февруари са заседанията на постоянните комисии.

ТЕЛЕФОН Община Ракитово обяви открит телефон за сигнали и предложения на граждани. Всеки ден комисия ще се запознава с постъпилата на тел. 03542 2223 информация и ще докладва на кмета на общината Любомир Петков, който ще решава какви действия трябва да се предприемат по възникналите проблеми. Съобщенията на гражданите трябва да бъдат с продължителност до 2 минути.

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ По инициатива на директора на Регионалната здравна инспекция д-р Фани Петрова на 31 януари 2012 г. в Пазарджик бе създаден Мениджърски съвет по здравеопазване. В съвета участват директори и управители на болнични заведения, в това число и от Велинград.

БАЛНЕОЛОГИЯ Д-р Илза Попова, директор на филиала на “Специализирани болници за рехабилитация-НК” във Велинград, на 1 февруари бе гост на предаването “Денят отблизо” по БНТ. От телевизионния екран д-р Попова представи съвременните възможности за балнеология и рехабилитация.

МУЗИКА Уикендът предложи много емоции за музикалните фенове във Велинград. За посетителите на рок и джаз клуба “Под сцената” свири и пя Васко Кръпката, а в “Родопско село” гостува гръцката звезда Василис Карас.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води