Велинград - online - Отложиха началото на полусезона във футбола 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отложиха началото на полусезона във футбола
Публикувано 2012-02-13 21:50:22 от темпо

Първенството в Югозападна В група няма да започне на 19 февруари, за когато по програма бе предвидено изиграването на първия пролетен кръг. Промяната е предвид тежките метеорологични условия и невъзможността терените да бъдат почистени от натрупания сняг. Затова по време на срещата на представителите на аматьорските клубове от Югозапада, която се проведе на 6 февруари, понеделник, се взе решение мачовете от 20-ия кръг да се изиграят на 7 март, сряда, от 14.00 часа. Доста голяма е вероятността същата съдба да последва и 21-ия кръг, който по програма трябва да се състои на 26 февруари. Предвид неблагоприятните метеорологични прогнози обаче ЗС на БФС си запази правото да отложи и този втори пореден пролетен кръг.

На въпросната среща, която се проведе в София, от страна на ФК “Чепинец” присъства членът на Управителния съвет Филип Устабашиев. Общо 14 клуба бяха изпратили свои представители. Не присъстваха такива от страна на “Перун” (Кресна), “Оборище” (Панагюрище), “Левски” (Елин Пелин), ОФК “Хебър 2011” (Пазарджик)и Беласица (Петрич). Според информация на футболните среди, присъствали на срещата, някои от споменатите отбори могат и да не започнат пролетния дял поради финансови причини.
Срещата бе уважена от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и от секретаря на Лицензионната комисия Красин Кръстев. Бяха коментирани изискванията за лицензиране на аматьорските отбори през сезон 2012-2013, а най-дискутирана точка се оказа охраната на срещите, където стана ясно, че все още няма възможност за намаляване на разходите.
Тепърва ще се изяснява още точно колко отбора ще изпаднат в края на сезона от Югозападната В група, предвид преструктурирането на двете Б групи в една от следващия сезон и съответно колко отбора ще се откажат от участие и колко ще изпаднат от Западната Б група. В крайна сметка преди старта на пролетния дял от първенството се оказва, че въпросителните и неяснотите са далеч повече, отколкото трябва да бъдат.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води