Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.02.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.02.12
Публикувано 2012-02-13 23:01:14 от темпо

СВ. ВАЛЕНТИН “Звънче”-тата от музикалната школа към Общинския детски комплекс изпревариха празника Свети Валентин и на 12 февруари поздравиха с най-хубавите си песни своите приятели. Концертът се проведе на сцената на рок и джаз клуба “Под сцената” в читалище “Отец Паисий”. Ръководителката на “Звънче” Йорданка Казалиева съобщи, че след концерта за Свети Валентин такива концерти вече ще има всеки месец.


БИЗНЕС Министър Томислав Дончев ще се срещне с представители на бизнеса от Пазарджишка област на 16 февруари 2012 г. в областния град. Тема на разговора ще бъдат европейските фондове и как те могат да подпомогнат бизнеса в настоящия и следващия програмен период. Покана за участие в срещата получиха Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите и Съюза за стопанска инициатива във Велинград. Домакин на дискусията е Областната управа.

ВКТВ Бившият врид управител на общинската фирма “ВКТВ” Ибрахим Бухов оспорва по съдебен път решението на Общински съвет - Велинград от 13 януари 2012 г., с което той бе свален от поста и на негово място за врид управител бе избран Борис Голомехов. Районен съд - Велинград взе решение, че спорът не е от неговата компетентност и препрати жалбата на г-н Бухов към Административния съд в Пазарджик.

БОРСА От 16 до 19 февруари Велинград ще участва със свой щанд на международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”, която този път ще се проведе в Интер Експо център в София. По време на проявата ще има и поредица от съпътстващи срещи и дискусии, посветени на актуалните проблеми на туристическия бизнес.

ЗАПЛАТИ Националният статистически институт публикува данни за размера на средната работна заплата през 2011 година по области. В област Пазарджик средното възнаграждение е 590 лева, с което се нареждаме на десето място в страната. Първенец е София, където средната работна заплата през миналата година е била 1023 лева.

ЛЕВСКИ В СОУ “Васил Левски” тече подготовката за отбелязване на патронния празник 19 февруари, когато се навършват 139 години от обесването на В. Левски. На него са посветени конкурси за есе, стихотворение и рисунка, изложба, рецитал и традиционната щафета на учениците от пети до единадесети клас. Годишнината от гибелта на Васил Левски ще отбележи и читалището в кв. Каменица, където на 16 февруари от 17 часа ще се състои концерт в памет на героя.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай