Велинград - online - Велинград трупа популярност на “Ваканция и СПА Експо” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград трупа популярност на “Ваканция и СПА Експо”
Публикувано 2012-02-21 08:35:32 от темпо

Велинград не изневери на традицията и за пети пореден път се представи със своя щанд на международното туристическо изложение “Ваканция и СПА Експо”. Форумът, който събира на едно място най-популярните туристически дестинации от региона, започна на 16 февруари и бе открит в Интер Експо център - София от министъра на икономиката, енергетиката и туризмa Трайчо Трайков. 29-тата международна туристическа борса се организира от ПРИМ ЕКСПО под егидата на министерството в партньорство с БАТА, БТК, БХРА, АБТТА, Съвет по туризъм - София и НДК.

На щанда на СПА столицата на Балканите Велинград церемонията по откриването започна в 11.00 часа с изпълнение на танцьори от Клуба по спортни танци “Импулс”. Зам.-кметът с ресор туризъм Атанаска Хрисчева официално откри нашия щанд с думите, че “ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО” е значим туристически форум и нашето участие тук е с цел да представим максимално добре преимуществата на Велинград и огромния труд, положен от Съюза на хотелиерите и ресторантьорите и Община Велинград за утвърждаването на града като желана туристическа дестинация. На откриването присъства и зам.-кметът Исмет Бабучи, а церемонията бе уважена от председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин, който отново не скри топлите си приятелски чувства към Велинград. Гостите на щанда на Велинград опитаха традиционната местна кухня, като специалитетите бяха приготвени от хотел-ресторант “Том и Нези – Класик”.
В една от конферентните зали на Интер Експо център-София се проведе пресконференция за предстоящата Балканската СПА конференция 2012 (Тhe Balkan Spa Summit 2012). Община Велинград бе поканена на събитието като носител на призовете СПА столица на България и на Балканите и като развиваща се СПА дестинация. От името на кмета г-н Иван Лебанов присъства неговият заместник г-н Исмет Бабучи. През 2011 г. Балканската СПА конференция се проведе в курорта Албена, а домакин бе Националната асоциация по СПА и уелнес туризъм на България. Това е най-значимото събитие в СПА и уелнес индустрията и медицинския туризъм на Балканския полуостров. Форумът се организира със съвместните усилия на Спа асоциациите на България, Турция и Гърция, като е повод за среща между професионалистите от бранша на Балканския полуостров. Основната цел е да се повиши бъдещото сътрудничество в тази област между балканските държави. През октомври 2012 г. Балканската СПА конференция ще се състои в Турция.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води