Велинград - online - Спас Цанов се възстановява след побоя и операцията 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спас Цанов се възстановява след побоя и операцията
Публикувано 2012-02-21 08:41:25 от темпо

Поредният пребит жестоко младеж на територията на Студентския град в София се оказа велинградчанинът Спас Цанов. Вечерта срещу 12 февруари той се прибира от дискотека заедно с още едно момиче и едно момче. Изневиделица и без никакъв повод тримата са нападнати от четирима мъже с черни качулки и шапки, които видимо са били пияни и са нанесли множество удари и ритници на тримата студенти. Спас, който е в най-тежко състояние, отива сам в “Пирогов”, където на следващия ден е направена сложна операция на счупената му на две места челюст.

Добрата новина е, че операцията е успешна, а в момента Спас се възстановява физически и психически от преживяното. Лошата новина е, че четиримата извършители на побоя не са открити и шансовете това да се случи намаляват с всеки изминал след произшествието ден.
Снимката,на която Спас е само с част от спечелените купи и медали, донесе в редакцията неговата баба Весела Цанова. Възрастната жена не може да си намери място от тревога и от възмущение, че по такъв начин се поругава цветът на българската нация. Спас, който е един от тримата й внуци, е “златно и кораво дете”. Той е пълен отличник, докато учи във Велинград и в Немската гимназия в Пазарджик, а е и един от големите шампиони на Клуба за спортни танци “Импулс”, спечелил десетки медали и купи от състезания в страната и чужбина. Продължава да е сред първите и като студент по специалността “Международни отношения” в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, а вече учи и международно право с европейска стипендия.
Г-жа Цанова пита как да спасяваме децата си в България и настоява след толкова случаи на бити и пребити млади хора в Студентски град най-после да има засилена охрана и да се вземат всички мерки, за да се гарантира тяхната сигурност и здраве. В противен случай наистина цветът на нацията, младите хора, които са бъдещето на България, ще бъдат принудени да търсят пътища и реализация извън родината.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай