Велинград - online - Фирми на опашки за обществени поръчки 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Фирми на опашки за обществени поръчки
Публикувано 2012-02-21 08:47:08 от темпо

В криза интересът към обществените поръчки, обявени от община Велинград, определено е по-голям. В рамките на 10 дни се проведоха две поръчки, като за едната кандидатстват 8, а за другата 16 фирми.
На 14 февруари започна конкурсът за избор на изпълнител на строително-монтажните работи за подобряване на енергийната ефективност в учебни и детските заведения в общината. Това е втори конкурс по тази поръчка, след като първият бе прекратен.
Сега 24 фирми бяха закупили тръжна документация, а 8 от тях се явиха и на самия конкурс. Кандидати за поръчката с прогнозна стойност 1 759 366 лв. без ДДС са: “Галчев инженеринг груп” АД, Обединение “Капитол-ДЗЗД”, “Диана комерс - 1” ЕООД, “А-Строй” ЕООД, “Консорциум за инженеринг, проектирате и изграждане - ДЗЗД”, Консорциум “ГСМ-МКГ” Велинград, “Запрянови-3” ООД и Обединение “Велинград”.
5-членната комисия, която провежда процедурата, е съставена от външни експерти, вписани в Агенцията за обществени поръчки и ще обяви класирането до 14 март 2012 г.. По проекта, финасиран от Оперативна програма “Регионално развитие”, ще бъде подменена дограмата, ще се полага топлоизолация на покрива, подмяна на отоплителните тела - радиатори и печки на топлопреносната и разпределителната мрежа, ще се прави външна изолация на стените, както и подмяна на осветителните тела в 5 училища: ОУ “Иван Вазов“ в с. Пашово, ОУ “Васил Левски“ в с. Кръстава, ОУ “М. Драгинов“ в с. Драгиново, ОУ “Хр. Ботев“ във Велинград и СОУ“Хр. Смирненски“ в с.Света Петка, както и ЦДГ “Мир“ в гр.Сърница, ЦДГ“Еделвайс“ и ОДЗ “Слънчице“ във Велинград.
Много голям е и интересът към обществената поръчка за избор на фирма-изпълнител по проекта за строителство, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежи и съоръжения в селата Биркова, Враненци и Горна Дъбева. Тръжна документация бяха закупили 33 фирми, а 16 от тях ще се борят за обществената поръчка с прогнозната стойност 3 433 838 лв. без ДДС. Комисията, отново от петима външни експерти, ще заседава до 7 март, когато се очаква да бъде обявена избраната фирма-изпълнител.
В детайли проектът обхваща няколко подобекти: реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от водохващане с. Чолакова до с. Биркова; изграждане на нов водопровод с. Биркова - водоем с. Враненци; изграждане на нов водопровод от с. Враненци до водоем с. Горна Дъбева и изграждане на резервоар с обем 80 куб.м. Финансирането е чрез ДФ “Земеделие“ по Програмата за развитие на селските райони.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола