Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.03.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.03.12
Публикувано 2012-03-06 09:23:25 от темпо

ГОРСКИ Втора седмица в столицата се провеждат паралелни митинги на работещи в дървопреработващата промишленост за и против продажбата на дървесина чрез стоковите борси. И в двата протеста активно се включват фирми и работници от дърводелския бранш в общините Велинград и Ракитово.


НАВОДНЕНИЯ Областната управа изготви и разпространи правила за действие в случай на наводнение. От община Велинград съобщиха, че засега няма опасност от наводнения на наша територия. За информация на гражданите правилата са публикувани на сайта на Областната управа.

НОИ Националният осигурителен институт обяви държавните почивни бази и лечебни заведения, в които през 2012 г. ще се осъществява програмата за лечение на здравноосигурени лица. В нашия град по програмата на НОИ ще работят филиалът на “Специализирани болници за профилактика и рехабилитация-НК” и хотел “Велинград” към държавната фирма “ПРО”.

КУШИИ Традиционните кушии на Тодоровден, организирани от община Ракитово, тази година ще се проведат с една седмица закъснение. Тодоровден съвпадна с националния празник 3 март, но причината за отлагането е състоянието на пътната отсечка между Ракитово и Костандово. До тази събота, 10 март, организаторите се надяват пътят вече да не е в сняг и лед и да дадат старт на конските надбягвания.

ПОРЪЧКА Община Ракитово обяви две обществени поръчки по проектите за рехабилитация на пътя Дорково - Дъното и за реконструкция на спортната зала в Костандово. Едната поръчка е за строителен надпор и е на стойност 50 000 лева, а другата е за осъществяване на мерки за публичност на стойност 8700 лева. Двата конкурса са насрочени за 29 март 2012 г.

ЕЗИК От 12 до 16 март в СОУ “Васил Левски” е обявена Седмица на българския език и литература. С поредица от раидопредавания ще бъде припомнено творчеството на известни български поети и писатели, а от 19 до 23 март ще се проведе седмица на пролетта с участието на учениците от началния курс. Проявите са част от общата програма за честване на 90-годишния юбилей на училището.

МАНДОЛИНИ В навечерието на националния празник 3 март в читалище “Будилник” в Ракитово се състоя концерт на мандолинния състав “Маестро Георги Атанасов” - Пазарджик с художествен ръководител Атанас Чолаков.

САМОДЕЙЦИ Читалищата отпразнуваха деня на самодееца 1 март. Заради кризата птази година повечето самодейци избраха да се съберат на трапеза в читалищата, вместо по заведенията.

КУЛИНАРИ В ЦДГ “Радост” 1 март бе двоен празник. Да поздрави децата дойде Баба Марта, а в първия ден на “женския месец” бабите на малчуганите организираха кулинарен фестивал. От Баба Марта децата научиха как се правят мартенички, след което се почерпиха с вкуснотиите, приготвени така, както само бабите могат.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай