Велинград - online - На панаир в Швейцария 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На панаир в Швейцария
Публикувано 2012-03-13 09:30:57 от темпо

За поредна година в СОУ “Васил Левски” Велинград стартира дейността на нова учебна компания “Y.P.E.W. - Young Producers and Educational World” по програма на Джуниър Ачийвмънт. Младите предприемачи от гимназиалната паралелка по “Предприемачество и бизнес“ избраха да се занимават с изработката на обучителни дървени пъзели за деца със СОП (специални образователни потребности). Учениците отнасят дейността на фирмата си към сферата на образованието и социалното въздействие.

Tова не изключва и различни съпътстващи проекти - създават книжарница в сградата на училището, изработват уникални коледни украси и сувенири и продават мартеници, но също така извършват посещения на центровете за деца със СОП, с цел определяне на особеностите и критериите, които трябва да спазят при производството на основния продукт.
С много желание и упоритост младите ни надежди успяват да се откроят като единствената българска учебна компания, която ще вземе участие в международния панаир на учебните компании в Цюрих, Швейцария от 28 до 30 март 2012 г. Техен главен спонсор е верига магазини “Лидл България”, които поемат всички разходи по пътуването и настаняването в швейцарския град и най-вече предоставят възможността младите предприемачи да представят своя продукт на международно равнище и да докажат, че като млади и интелигентни хора те се интересуват от световни проблеми и се стремят да помогнат за разрешаването им.
Илия Семерджиев, ХI б клас, СОУ “Васил Левски“

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води