Велинград - online - “ВКТВ” ни улеснява с ново работно време 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“ВКТВ” ни улеснява с ново работно време
Публикувано 2012-03-13 09:43:10 от темпо

В някои райони на Велинград през последните 2-3 месеца се забелязва, че инкасаторите на общинската фирма “ВКТВ” не минават редовно и периодично по домовете, за да засичат данните от водомерите. Някои от потребителите смятат, че това може да доведе до натрупване на сметките им за вода и да се наложи да плащат 2 и дори 3 пъти повече в сравнение с предишни плащания, когато са покривали задълженията си за изразходвана вода само за отчетения изминал едномесечен период.

Потърсихме новия управител на “ВКТВ” г-н Борис Голомехов, за да го попитаме дали има някакви проблеми около работата на инкасаторите и какви са причините за нередовната отчетност на някои райони в града. Той беше любезен да обясни, че няма спиране на посещенията по домовете от страна на инкасаторите, а по-скоро те са били затруднени от тежките зимни условия през последните 2-3 месеца. На много места водомерите са в дворовете и са затрупани със сняг и лед. Това прави почти невъзможно да се стигне до тях и да се видят данните. На местата, където водомерите са вътре в сградите, но не е минал инкасатор, по-вероятно е служителят на “ВКТВ” да е бил на съответния адрес, когато собственикът или някой член от семейството е отсъствал в момента на посещението. При това положение се начислява служебно разход за изразходвана вода, като за база се ползва вече отчетен минал период. Когато започне редовното засичане на данните от водомерите, евентуалните получени разлики ще бъдат изравнени и потребителите няма да бъдат ощетени по никакъв начин.
Г-н Голомехов съобщи още, че се предвиждат някои промени в работата на “ВКТВ”, които ще доведат до улеснения за потребителите. От началото на тази седмица ще бъде въведено удължено работно време на касите, като ще се премахне досегашната обедна почивка. Друго удобство за гражданите ще бъде и възможността да се плащат сметките за вода и в събота. Тогава касите също ще работят за времето от 8.00 до 12.00 часа.
Допълнителна новост ще бъде и въвеждането на стикери, които ще бъдат оставяни от инкасаторите за информация на потребителите, че са били посетени от служители на ВКТВ. Там ще бъде посочен телефонен номер за връзка и ако потребителят реши да попита за нещо, ще може да го направи.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай