Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.03.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.03.12
Публикувано 2012-03-20 08:32:48 от темпо

НАЕМИ Кметът Иван Лебанов върна за преразглеждане в Общинския съвет решението, с което на последната сесия бяха вдигнати наемите за тротоарно право и ползване на общински площи на открито. Извънредната сесия е насрочена за 19 март, а с нейните решения ще ви запознаем в следващия брой.


ИЗБОРИ На 20 март изтича срокът за регистрация на кандидатите за кмет на село Кръстава, които ще се борят на извънредния вот на 22 април 2012 г. До 16 март включително в Общинска избирателна комисия документи бе подал единствено кандидатът на ДПС Мустафа Узунов. Очаква се срещу него, както и на редовните избори през октомври 2011 г., да се изправи кандидатът на ГЕРБ Мустафа Еюпов.

АНГЛИЙСКИ Двама деветокласници от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” - Велинград се класираха за участие в националния кръг на олимпиадата по английски език. Това са Христина Вардева и Николай Похлупков от паралелката с интензивно изучаване на английски език.

МЕНИДЖЪРИ На 19 март велинградското СОУ “Васил Левски” се включи за поредна година в инициативата “Мениджър за един ден” на програма “Джуниър Ачийвмънт” и под патронажа на финансовия министър Симеон Дянков. Учениците участват в тази инициатива за девети път на национално и за осми път на местно ниво.

ПЛОВДИВ На 15 март в Регионалния етнографски музей в Пловдив бе открита изложбата “Пътят на писаните яйца”, създадена от нашия Исторически музей и фирма “ПЕТ”. Гостуването на изложбата е част от Програма “Великден 2012” на музея, която продължава на 27 март в Кюстендил с изложбите “Николай Гяуров - великият бас” и “Великденски писани яйца от Чепинския край”.

ПРОЛЕТ Рок-джаз клуб “Под сцената” ще бъде домакин на два пролетни концерта. На 21 март, сряда, ще пеят дамите от вокална група “Велина”, а на Благовещение - 25 март, от 15 часа ще започне концертът на музикалната школа “Звънче”. Входът за концертите е свободен.

ХОРА На 24 март във Велинград ще се проведе първият национален фестивал “Пролетно хоро”, чиято цел е да обедини любителите на българските хора и да популяризира нашия фолклор. Участниците ще се надиграват в залата на хотел “Здравец” и на площад “Николай Гяуров”.

РУМЪНИЯ Румънски, турски и гръцки туроператори проявиха интерес към СПА столицата на Балканите Велинград по време на най-голямото международно туристическо изложение в Румъния “Tourism Fair of Romania”, което се проведе от 15 до 18 март в Букурещ. В изложението взе участие велинградският СПА хотел “Рич” с презентиране на местния туристически продукт и професионални медикъл СПА програми.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола