Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.03.2012 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.03.2012 г.
Публикувано 2012-03-26 23:21:38 от Темпо

КРЕДИТ Община Велинград направи обявление за предварителна информация, с което започна изборът на финансова институция за предоставяне на кредит. Общината ще тегли два револвиращи кредита: дългосрочен в размер на 4 370 458 лева и краткосрочен за 629 542 лева. Средствата са предназначени основно за съфинансиране по одобрени европейски проекти, за които вече има сключени договори.


БАНКОМАТИ При полицейска акция на 21 март в София бе задържана група, специализирана в източване на пари от банкови карти. Един от арестуваните е велинградчанин с инициали Л. Г., който е на 30 години. Мъжът е осъждан във Франция за фалшифициране на дебитни и кредитни карти и е регистриран в Испания за същото престъпление.

ЮНДОЛА Столичният общински съвет откри процедура за приватизация на 4 общински нежилищни имота в курорта Юндола. Те ще се продават чрез публичен търг, а процедурата ще се води от Столичната агенция за приватизация.

ПАРЛАМЕНТ Народното събрание направи предварително обявление за обществена поръчка за извършване на строително-мантажни дейности в Лечебната база във Велинград. Предвидено е поставяне на автоматична бариера на входа, външно осветление, козирка над входа на сградата, ремонти на нафтовото стопанство, резервоарите за минерална и студена вода и каменната облицовка. Общата сума е около 350 000 лева.

БАЛНЕО В световния ден на водата 22 март в Сандански се проведе конференция, организирана от Българския съюз по балнеология и СПА с участието на министъра на околната среда и водите Нона Караджова. На форума община Велинград бе представена от зам.-кмета Ася Хрисчева и общинските съветници Екатерина Каферинова и Златко Златанов, който е и председател на местното Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите. Обсъдени са добри практики и проблеми при ползването на минералните води за целите на туризма.

СЪБРАНИЕ Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград ще проведе отчетното си годишно събрание на 30 март. Ще бъдат обсъдени общинската програза за развитие на туризма през 2012 г., концесията за волфрамови руди в местността “Грънчарица” и проблемите с авторските права.

ГОБЛЕНИ За първа пролет сдружението на велинградските жени “Нежна сила” и тази година подреди изложба от гоблени. Тя бе открита от Росица Лебанова на 22 март в Художествената галерия. Гоблените, избродирани от девет велинградчанки, могат да бъдат видени в галерията до 10 април 2012 г.

КАРНАВАЛ Основно училище “Христо Ботев” във Велинград посрещна пролетта с карнавал. Пролетната фиеста на 22 март е част от Седмицата на детската книга, която се провежда в училището.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води