Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.04.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.04.12
Публикувано 2012-04-03 08:41:43 от темпо

ПОЧИСТВАНЕ От 2 април “Еко-Титан” започва пролетното почистване на Велинград, съобщиха от общината. То ще продължи един месец до началото на май. Фирмата е изготвила график по квартали, улици и училища.


ПРОЕКТ Велинград е сред 36-те български градове, които са включени в проект за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма “Регионално развитие”. Целта на помощта е градовете на по-ранен етап да имат пълна проектна готовност за следващия програмен период 2014-2020 г. 36-те общини ще трябва да представят пакет със “зрели” проекти, готови за реализация след 1 януари 2014 г. и съобразени с новите интегрирани планове за градско възстановяване и развитие. Ще се финансират проектни предложения само в строителните граници на 36-те града.

ГОРА На 2 април във Велинград официално бе открита тазгодишната Седмица на гората. Честването започна пред паметната плоча на лесничея Васил Попов, където се събраха лесничеи-ветерани, ученици от Професионалната гмназия по горско стопанство “Христо Ботев” и представители на горските стопаства. Седмицата на гората ще продължи до 8 април 2012 г.

ВЕЛИКДЕН “Програма Великден” на Исторически музей - Велинград продължава да кръстосва България от юг на север. На 20 март в Кюстендил нашият музей откри изложбата “Великденски писани яйца от Чепинския край”, която ще гостува от 3 април и в музея в Шумен. А на 5 април в Регионалния исторически музей във Велико Търново ще представим “Пътят на писаните яйца”.

РАКИТОВО Общинският съвет в Ракитово проведе редовната сесия на 27 март. Съветниците приеха годишния доклад на управителя на “ВКТВ” и взеха решения по 18 точки. Общината ще предложи ехограф под наем на велинградски лекари и ще продаде стари машини за скраб. СОУ “Св. Кл. Охридски” получи право да закупи по два броя лаптопи и мултимедия.

ПРАЗНИК 28 март бе троен празник за децата от ЦДГ “Радост”. Те проведоха тържество в почивната станция “Марица Изток”, с което отбелязаха деня на майката 8 март, деня на пролетта 22 март и Великден. В богатата програма участваха всички групи, а гости бяха развълнуваните родители.

СЕМИНАР. На 30 и 31 март в хотел "Елбрус" се проведе семинар за начални учители от област Пазарджик. Темата на обучението бе "Ценностният подход в образованието - приложение в реалната педагогическа практика". Лектор на заниманието бе проф. д-р Емилия Василева от СУ "Св. Климент Охридски".

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай