Велинград - online - Час по чистоЗнание 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Час по чистоЗнание
Публикувано 2012-04-09 23:36:33 от темпо

Нужно е участието на 18% от населението, за да почистим България за един ден. Това може да се случи, ако действаме като един отбор. А още по-важният въпрос е какво ще се случи на следващия ден след обявената под мотото “Да изчистим България за един ден” дата 12 май 2012 г
.
За да рекламира световната кампания, която набира скорост в много страни, на 3 април във Велинград пристигна екип на БТВ. Нашият град бе избран сред общините в Пазарджишка област, а домакин на събитието стана СОУ “Васил Левски”. За учениците от пети и седми клас бе подготвен “Час по чистоЗнание” и среща с млади посланици на идеята, сред които и финалистът от “Гласът на България” Игор.
В двора на училището 4 класа се включиха в състезанието “Лабиринт на чистотата”, разделени на отбори, които трябваше да събират хартия, стъкло, пластмаса и метали и общи отпадъци. Музиката на “АС/DC” зададе ритъм на работата. А след като боклуците бяха събрани, заработи и фабриката за тяхната преработка с демонстрация на идеи как отпадъците могат да получат втори живот като красиви и нужни вещи.
Накрая вместо “сливи за смет”, участниците получиха “награди за смет” - тениски и шапки с логото на кампанията. Учениците бяха наградени от официалните гости на проявата - зам.-областния управител Ваня Минкова, зам.-кмета Исмет Бабучи и експерта от РИ Илияна Петрова.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България