Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.04.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.04.12
Публикувано 2012-04-09 23:54:52 от темпо

ЗЕМЯ Министерството на земеделието даде старт на процедурата за отдаване под наем или аренда на земеделски земи от държавния поземлен фонд за стопанската 2012-1013 година. Търговете по места ще бъдат обявени от Областните дирекции “Земеделие”. Цената на декар за засаждане на едногодишни полски култури за община Велинград е 20 лева, а за община Ракитово 26 лева.


ЗАВЕДЕНИЕ С определение от 4 април Административният съд в Пазарджик остави без разглеждане жалбата на ЕТ “Вили Цоков - Й. Цокова” срещу решението, с което Общинският съвет откри процедура за отдаване под наем на бившата дискотека “Пикадили”. През настоящата седмица в Окръжния съд предстои дело на фирмата срещу общината с иск за над 600 000 лева за направени инвестиции в заведението.

УВОЛНЕНИЕ На 4 април премиерът Бойко Борисов освободи от длъжността заместник-областен управител на Пазарджик Дафинка Семерджиева. Мотиви не са посочени и засега на нейно място няма определен титуляр.

ГУГЪЛ Велинград ще влезе в системата “Стрийт Вю” на “Гугъл”. Специализиран автомобил, снабден с фотоапарати и камери, заснема улиците на нашия град и така ще фигурираме сред населените места в 30 държави, за които “Гугъл” предлага виртуална разходка.

СЦЕНА Сливенският Драматичен театър “Стефан Киров” ще гостува на велинградска сцена на 10 април. В салона на читалище “Отец Паисий” ще бъде представена комедията “Гръм и плясък” на Кен Лудвиг. Звезда в постановката на сливенските актьори е Валентин Танов. Началото на спектакъла е този вторник в 19 часа.

БУКВИ Първокласниците от ОУ “Христо Ботев” участваха в своя първи Празник на буквите, който се проведе на 30 март в залата на Историческия музей. Учениците показаха, че вече могат да четат и поучиха своята първа читанка от директорката Мариана Байлова.

НАУКА В СОУ “Васил Левски” се проведе Седмица на природните науки. Учениците подредиха изложба с направен от тях макет на Слънчевата система и модели на химични молекули, демонстрираха много химични и физични опити, организираха радиопредаване с презентация на зодиакалните съзвездия.

ПЛОВДИВ В Градската галерия в Пловдив от 17 април ще бъде открита изложба на дружеството на Южнобългарските художници, което навършва 100 години. Да участват в нея са поканени всички членове на СБХ от Южна България. Своя картина ще покаже и уредникът на галерията във Велинград Бранко Манушев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България