Велинград - online - “Златен печат” за СПА хотел “Рич” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Златен печат” за СПА хотел “Рич”
Публикувано 2012-04-23 22:54:32 от темпо

СПА Хотел "РИЧ" е номиниран за Почетен член на Съвета на европейската бизнес общност и ще получи на официална среща отличието "Златен печат" за европейски мениджмънт, информираха от отдела по маркетинг на хотела.

На официална среща на 26 април в София отличието "Златен печат" за европейски мениджмънт ще бъде връчено на определени бизнес компании, които са номинирани за почетни членове на Съвета на европейската бизнес общност за завоюван престиж и висок професионализъм. Предложението за номинацията на СПА Хотел "РИЧ" е от представители на институти към БАН и Университета за национално и световно стопанство - София.
На шест официални срещи през годината отличията се връчват на общественопризнати представители на българския научен, културен и бизнес елит и на български селища. Отличията се присъждат от Съвета на европейската бизнес общност и от Съвета на европейската научна и културна общност, които са основни департаменти в неправителствената организация "Официално представителство на уникалните селища в Европа".
Номинациите се правят от 180 известни представители на българския научен, културен и бизнес елит, които притежават златни отличия от Съвета на европейската бизнес общност и Съвета на европейската научна и културна общност и от представители на 56 български градове, носители на отличието за уникално европейско селище заради древна история и култура.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води