Велинград - online - Мустафа Еюпов с пореден кметски мандат в Кръстава 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Мустафа Еюпов с пореден кметски мандат в Кръстава
Публикувано 2012-04-23 23:31:14 от темпо

Мустафа Еюпов за пореден мандат ще бъде кмет на Кръстава. Той спечели изборите с 460 гласа пред Мустафа Узунов, за когото гласуваха 413 жители на Кръстава.
Вотът се проведе на 22 април 2012 г. - дата, определена с президенски указ, след като резултатите от редовните избори през октомври 2011 г. бяха касирани от съда по жалба на ДПС и Мустафа Узунов.
За новия вот кандидати издигнаха само две политически партии: ГЕРБ - Мустафа Еюпов и ДПС - Мустафа Узунов. Така изборната конфигурация от есента на 2011 г. бе повторена.
Право да пуснат бюлетина на 22 април имаха 987 избиратели. Активността бе очаквано висока - своя глас дадоха 894 човека, което означава избирателна активност от 90.6 процента. Жителите на селото гласуваха в една избирателна секция, в която бяха обособени три кабинки. На моменти се стигна до големи опашки и дълго чакане, но като цяло този път изборният ден премина спокойно. За първи път трима представители на Общинската избирателна комисия от ГЕРБ, ДПС и НДСВ през целия ден бяха на място в Кръстава, за да може бързо да се реагира на евентуални жалби и сигнали за нередности. До такива обаче не се стигна - през целия ден и вечерта при броенето на бюлетините в ОИК не е постъпила нито една жалба. За осигуряване на реда в Кръстава имаше и засилено полицейско присъствие.
Броенето на бюлетините показа, че за Мустафа Еюпов от ГЕРБ са гласували 460 човека, а за Мустафа Узунов от ДПС - 413. 21 от бюлетините в урната са невалидни. Така дългогодишният кмет на Кръстава спечели ценна победа за ГЕРБ и остава и този мандат на поста.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България