Велинград - online - Велинград - хит в Сандански 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград - хит в Сандански
Публикувано 2012-05-01 09:49:05 от темпо

Част от програмата на българо-руската работна група по туризъм, организирана от Министерството на икономиката и Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, бе срещата на високо ниво между представители на Русия и България на 27 април 2012 г. И въпреки че домакин на събитието бе Сандански, СПА столицата на България и Балканите Велинград попадна в центъра на вниманието на гостите.

“След като получихме покана от организаторите за презентиране на Велинград, решихме да изпратим в Сандански тежката артилерия на българския СПА туризъм - д-р Таня Беличенова, СПА-мениджър на хотел “Двореца”, каза председателят на местното Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов. Наскоро част от велинградските хотелиери напуснаха БСБСТ, но въпреки това са решени да използват всяка възможност за реклама на курорта и защита на реномето на Велинград като СПА столица.
Презентацията на Велинград, озаглавена от д-р Беличенова “Велинград - жемчужина болгарской бальнеологии”, е предизвикала огромен интерес сред гостите от Русия - представители на Федералната агенция по туризъм и на министерства на спорта и икономиката на Руската федерация, на посолството на Русия, на руски туроператори и санаторно-курортни комплекси. “След вашата презентация на руската делегация ни се иска веднага да отидем във Велинград!” - така е прозвучала спонтанната оценка на руските гости, очаровани от природните дадености и създадената във Велинград уникална хотелска база за СПА туризъм, балнеология и лечение. “Нашият принос е, че представяйки Велинград, за руските туристи България няма да бъде само Слънчев бряг и Златни пясъци, а те се убеждават, че имаме туристически дестинации за четири сезона”, подчерта д-р Беличенова, която благодари специално за съдействието при подготовката на презентацията на общинския Туристически информационен център и Тони Белухова.
В рамките на форума в Сандански пред руската делегация свои презентации са направили и Хисаря, Поморие, Албена, Сандански и държавната фирма “Профилактика, рехабилитация и отдих”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай