Велинград - online - Златко Златанов: “За мен това е най-високата награда” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Златко Златанов: “За мен това е най-високата награда”
Публикувано 2012-05-01 09:51:40 от темпо

Хотел “Рич” вече може да подпечатва важни писма и документи със златен печат. На 26 април 2012 г. в къщата-музей “Петко Р. Славейков” в София собствениците на хотела Румяна и Златко Златанови получиха отличието “Златен печат” за европейски мениджмънт. То включва грамоти, значка и печат и дава на носителите официален статут на институция с висок престиж и професионализъм. Отличието се присъжда от Съвета на европейската бизнес общност, а номинациите за удостояване с него се правят от 180 представители на науката, културата и бизнеса в България.

“Получавали сме много награди, но за мен тази е най-високата, защото нямаме никакво лоби в тази организация и наградата означава, че работата ни е била забелязана и оценена. Наградата ни бе връчена наред с писатели и учени, което е високо признание за нашия хотел и за Велинград като курорт”, каза Златко Златанов след получаването на отличието “Златен печат”. Според него подобни награди са основание за самочувствие и доказват, че дори и в трудни времена като сегашните, не трябва да се спира, а да се работи и постоянно да се утвърждава имиджа на Велинград като СПА столица на България и на Балканите.
Поредното позитивно усилие в тази посока ще стане факт през септември тази година, когато Велинград ще бъде домакин на конференция “Бюти и СПА” с участието на специалисти от Тайланд, Бали, Русия, Франция и България. Велинград е най-правилното място за такъв форум, убедени са и организаторите, и Златко Златанов като председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите. Това е пътят за утвърждаването ни като водеща туристическа дестинация в България и трябва да го следваме независимо от кризата и различните трудности и препятствия, пред които сме изправени.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола