Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.05.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.05.12
Публикувано 2012-05-01 10:06:05 от темпо

МИС Краси Гешева приключи с успех участието си в конкурса “Мис България 2012”. Вечерта на 28 април короната спечели Ина Манчева, а Краси Гешева бе избрана да представя страната ни на международния конкурс “Супермодел континентал”. Пътят на нашата съгражданка по модните подиуми у нас и в чужбина продължава, а младостта, чарът и красотата й са гаранция за още много успехи.


ПОЧИСТВАНЕ Община Велинград се включва в кампанията “Да почистим България за един ден” и ще бъде неин организатор на местно ниво. Кои са определените за почистване площи, как доброволците да получат чували и да организират извозването на събраните боклуци.

ГОСТ През почивните дни гост на Велинград бе председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Г-жа Цачева направи разходка по планинската пътека към параклиса “Свети Никола”.

СВАТБА На 28 април хотел “Свети Спас” бе домакин на кметска сватба: Надежда, дъщерята на Росица и Иван Лебанови, каза “да” на своя избраник Христо Кияев от Асеновград. Преди това младоженците се венчаха в църквата “Успение Богородично” в Лъджене.

ЗЕМЕДЕЛЦИ До 15 май т.г. земеделските стопани могат да кандидатстват пред фонд “Земеделие” за финансово подпомагане по системата за единно плащане на площ и схемите за национално доплащане. Ако подадат молбите си със закъснение, в периода от 16 май до 9 юни, за всеки ден ще търпят санкция от 1 процент.

ОСПОРВАНЕ Областният управител оспори решение на Общински съвет - Ракитово и го върна за ново разглеждане. На 27 март 2012 г. съветниците са одобрили продажбата на общински имот с площ 87 декара в местността Луков дол край Костандово, но не са уточнили каква ще бъде процедурата - търг или конкурс и затова ще трябва да гласуват решението повторно.

ГЕРГЬОВДЕН Празникът ще бъде отбелязан с официално тържество в Лъджене, което ще започне в 11 часа, а след това с концертна програма на центъра на Чепино от 12.30 часа. На Гергьовден храмовия си празник ще честват църквата в Чепино, параклисът на Гергевана над Каменица и новата църква на връх Острец.

ВЕЛА На 3 май Община Велинград организира отбелязване на годишнина от смъртта на патрона на града Вела Пеева. В 11 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника под хижа “Кисловодск”.

НАГРАДА Приключи националният поетичен конкурс “Моя пролет 2012”, организиран от читалище “Никола Вапцаров” - София. Жури в състав Евтим Евтимов, Благовеста Касабова и Романьола Мирославова присъди втора награда на велинградския поет Ангел Горанов за неговите стихотворения “Ангел” и “Врабчета”.

СЕМИНАР На 21 и 22 април бе организиран обучителен семинар за екипа на СОУ "Св. св. Кирил и Методий" - Велинград на тема "Развитие на екипни взаимодействия и професионални умения". Тиймбилдингът бе проведен на Цигов чарк от д-р Емилия Калоферова и Георги Христов - управляващ партньор на консултантска компания "Приложна психология".

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай