Велинград - online - Предпоследно: През май дефилето остава отворено 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Предпоследно: През май дефилето остава отворено
Публикувано 2012-05-08 08:48:32 от темпо

Ситуацията с ремонта и затварянето на пътя Велинград - Варвара заприлича на играта “Тука има, тука няма”. Първо официално бе обявено, че от май до октомври включително дефилето ще бъде затворено и ще се пътува по обходни маршрути. След това срокът на целия проект бе удължен и се оказа, че нов път ще чакаме не през ноември 2012, а през юни 2013 г. Месец май започна, но неяснотата кога ще започнат ремонтните дейности вместо да се разсее, стана още по-голяма.

Тъй като са най-засегнати от състоянието и перспективите за затваряне на пътя, от Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград направиха официално запитване до Агенция “Пътна инфраструктура”. За бранша темата е изключително важна, тъй като туристите сега планират летните си отпуски и пътувания и първо питат дали пътят ще бъде отворен или трябва да ползват други маршрути. Ето каква светлина по въпроса хвърля официалният отговор на отдел “Обществена информация” в АПИ:
“Уважаеми госпожи и господа,
Може да ви информираме, че в момента се работи по нов план график за извършване на строително-ремонти дейности на пътя Ветрен дол - Велинград. Не очакваме по-рано от месец юни пътят да бъде затворен. Към момента няма яснота, но ако желаете при получаване на информацията в АПИ, може да ви информираме изпреварващо.”
От Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите разпространиха отговора на АПИ с намек, че остават в очакване на “изпреварваща информация”. Поредната “изпреварваща” информация очакваме всички, тъй като почти целият бизнес на региона е обвързан със затварянето на дефилето. Летният сезон идва, яснота за сроковете и графиците на ремонта обаче няма...
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води