Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.05.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.05.12
Публикувано 2012-05-08 08:57:26 от темпо

6 МАЙ С много цветя на Гергьовден бе почетен денят на войнската храброст. На снимката: членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва поднасят венец на паметника в кв. Лъджене.


9 МАЙ На 9 май ще бъде отбелязан Денят на Европа и 67 години от края на Втората световна война. След издигането на знамената пред общината в 11 часа тържествата във Велинград ще продължат пред паметника на загиналите във войните и паметника на Съпротивата. В програмата ще вземат участие и сдруженията “Славяне” и “Русофили”, а вечерта на 9 май по традиция ще се състои и концерт в читалище “Отец Паисий”.

ПОЧИСТВАНЕ Тази събота, 12 май, Велинград ще участва в инициативата “Да почистим България за един ден”. Общината е определила места за почистване в трите квартала и ще осигури найлонови чували за доброволците, които желаят да се включат в почистването. Чувалите ще се раздават в петък, 11 май, от домакина на общината, като гражданите трябва да посочат избрания от тях район за чистене, за да бъдат извозени събраните отпадъци.

ЖАЛБА Фирма “Еко-Хидро 90” ООД е подала жалба в Комисията за защита на конкуренцията във връзка с проведената от Община Велинград поръчка за строителство и рехабилитация на ВиК мрежата в селата Бирково, Враненци и Горно Дъбево. Обжалването не включва искане за спиране на поръчката. Засега КЗК все още не се е произнесла по жалбата.

АСФАЛТИРАНЕ Със заповед от 4 май кметът Иван Лебанов отмени процедурата за избор на изпълнител за асфалтиране на улици във Велинград и Драгиново. Условията по поръчката са променени, така че ще има нова публична покана.

ПРЕДСТАВЛЕНИЕ На 11 май в салона на читалище “Отец Паисий” ще гостува Пазарджишкият драматичен театър “Константин Величков”. Актьорите ще играят комедията “Представянето на пиесата “Хамлет” в село Долно Туткаво”, наситена с типичния балкански хумор на хърватския автор Иво Брешан. Режисьор на спектакъла е Гаро Ашикян.

ТЮТЮНОПУШЕНЕ На 4 май в читалище “Будилник” в Ракитово се проведе информационен ден по програмата “Информирани и здрави”. Показаните филми бяха посветени на вредата от тютюнопушенето и мерките за справяне с този проблем. Партньори в кампанията са Регионалната здравна инспекция - Пазарджик, Община Ракитово и неправителствени структури.

ПЕЩЕРА Велинградският Представителен духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” взе участие в празника на град Пещера. Денят на Пещера се отбелязва на Гергьовден, 6 май, а нашите музиканти и мажоретки веселиха жителите на града вечерта на 5 май.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води