Велинград - online - Чистене и рок - хубав урок 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Чистене и рок - хубав урок
Публикувано 2012-05-14 22:19:35 от темпо

В СОУ “Васил Левски” 12 май премина под знака на две събития - ученици и учители първо се включиха в инициативата “Да почистим България за един ден”, а след това получиха като заслужена награда голям рок-концерт на новата сцена в училищния двор.

На нея първи, в ролята на “подгряваща група”, пяха новите звезди на музикална школа “Звънче” Борислава Баракова и Венелин Каленов и победителката в много музикални конкурси Христина Влахова, която бе наградена от училището с еднократна стипендия от 540 лева. Тя остана на сцената и като солист на училищната рок-група “Oникс”, чиято поява бе очаквана с нетърпение и посрещната с овации от феновете. Младите музикантите, които са деветокласници от училището, останаха верни на любовта си към рок-музиката, преодоляха сценичната треска и техническите проблеми и успяха да заредят с настроение цялата публика, от които получиха мощна подкрепа.
На финала дойде ред на “тежката артилерия” - Васко Кръпката и “Подуене блус бенд”, които взривиха училищния двор. Наред с обичаните стари песни гостите спечелиха младата аудитория и с парчета от новия си албум, доказвайки, че блусът и купонът продължават. Васко Кръпката покани на сцената младите музиканти от “Oникс”, свири с тях и накрая всички заедно изпяха емблематичната “Нека има светлина”. Във финалната песен се включи и директорът на училището Емил Моллов, който връчи на “Подуене блус бенд” благодарствен адрес за тяхното участие със заръка да го закачат в легендарния “Фолксваген бус”.
Денят на рок-музиката, като част от програмата за честване на 90 години от създаването на училище “Васил Левски”, бе предшестван от поздравителни концерти с участието на ученици от училището към руското посолство на 7 май и от читалищата във Велинград и Драгиново на 11 май. Тази седмица на 16 май е големият празничен ден, който ще започне в 15 часа в училищния двор и ще продължи със заключителен концерт в читалище “Отец Паисий”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води