Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.05.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.05.12
Публикувано 2012-05-14 22:43:45 от темпо

ЧИСТИМ ЕДИН ДЕН...Стотици велинградчани грабнаха метлите на 12 май с желание да изчистим България за един ден.


ПРОТЕСТ Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград бе сред организаторите на протестния митинг в подкрепа на балансирани законови правила за тютюнопушенето, които да защитават и интересите на бранша и клиентите. Протестът бе организиран от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, БАРС, браншовата организация на хотелиерите в Хасково и сдружението във Велинград. Митингът-концерт се проведе на 13 май в София, като в него се включиха и местни хотелиери и ресторантьори.

ОСТРЕЦ Общинският съвет даде съгласие за кандидатстване с проектопредложението “Археологически разкопки, консервация и експониране на трайско светилище на връх Острец”. Ще се търси безвъзмездна финансова помощ в рамките на спечеленото финансиране на Местната инициативна група “Белово, Септември, Велинград” по Програмата за развитие на селските райони.

БОЛНИЦА Община Велинград обяви процедура, с която ще избере изпълнител за разработване на документацията за участие в обществени поръчки във връзка с проекта за ремонт, обновяване и оборудване на общинската болница. В рамките на проекта, чиято стойност е близо 3 милиона лева, ще бъдат проведени 6 обществени поръчки.

КОНГРЕС Петима делегати от Велинград ще вземат участие в конгреса на БСП, насрочен за 19 и 20 май. Общинската конференция избра за делегати на конгреса Георги Янчев, Иван Лебанов, Стефан Юруков, Васил Аврамов и Костадин Шулев.

КОСТАНДОВО Този уикенд в Костандово ще се проведе за седемнадесети път традиционният фолклорен фестивал за изворен фолклор. Негови организатори са кметството и читалище “Просвета 1919”. На сцената в центъра на Костандово ще си дадат среща ансамбли от цялата страна, богата програма ще продължи през целия ден в събота и неделя.

СЪРБИЯ В съботната вечер фолклорен ансамбъл от Сърбия поздрави с концерт велинградчани и гостите на курорта. Ден по-рано концертът бе отложен заради дъжда, а на 12 май се превърна в музикален финал на “голямото чистене”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола