Велинград - online - След успешната първа година: Продължаваме с още по-голям eнтусиазъм 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

След успешната първа година: Продължаваме с още по-голям eнтусиазъм
Публикувано 2012-05-22 08:52:52 от темпо

През изминалата учебна 2011/2012 г. учениците от Помощното училище “Драган Манчов” във Велинград започнаха участие по два проекта: “Бъдете с Нас и Ний сме като Вас” и “Успех”. И по двата проекта се обособиха по три клуба: по първия работят клубовете “Изобразително изкуство”, “Спорт” и “Музика и танци”, а по втория “Аз и животните”, “Млад краевед” и “Лего-роботика”.

По проекта “Бъдете с Нас и Ний сме като Вас” клубовете работят в партньорство със специалисти от съответната област: към клуб “Изобразително изкуство” на децата помага преподавателката по изобразително изкуство от ОДК Венера Ланджова; към клуб “Спорт” на децата помага треньорът от Информационния бизнес-център Николай Гълев и към клуб „Музика и танци” помагат музикалният педагог от ОДК Ирина Байрактарова и хореографът Александър Пеев.
Учениците, участващи в клубовете, през цялата учебна година активно се включваха в училищните мероприятия по различни поводи. На 18 май 2012 г. децата от клуб “Музика и танци” имат изява в училищното тържество по случай 24 май с оперетката “Подарък за всички”, а децата от клуб “Изобразително изкуство” са приготвили най-хубавите си рисунки за изложба.
Учениците от клуб “Спорт” участваха на 10 май в Пазарджик на областните състезания, организирани от Спешъл Олимпикс- България. Отборът по народна топка се класира на второ място, а отборът по футбол зае трето място. На тези състезания с нашите ученици участваха като партньори и ученици от ОУ “Христо Ботев” Велинград, за което благодарим на тях и на директорката г-жа Марияна Байлова.
Учениците, участващи в клуб “Аз и животните”, ще наредят в Информационния бизнес-център изложба на 23 май от рисунки, гипсови фигурки и макети, изработени по време на дейностите по проекта, а учениците от клуб “Млад краевед” ще представят сборник с най-интересните истории, събрани от децата по време на проекта, от издирените известни личности в гр. Велинград.
Участниците от клуб “Лего-роботика” ще покажат на 21 май в Дневния център за деца и младежи с увреждания “Надежда” във Велинград изложба на конструираните фигурки и макет на зоопарк.
Участието на учениците от ПУ “Драган Манчов” по проектите ще продължи и през следващата учебна година с още по-голям ентусиазъм и активност.
Елена Канлиева, директор на ПУ “Драган Манчов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България