Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.05.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.05.12
Публикувано 2012-05-22 09:46:02 от темпо

ЯЗОВИР На 30 май 2012 г. ще бъде направен годишен технически преглед с пробно отваряне на основния изпусквател на язовир “Батак”. За да се осигури безопасността, от 9 до 16 часа на 30 май в коритото на река “Мътница” и заливаемите райони няма да се допускат хора, животни и техника.


ДЪЖД Силните дъждове през изминалата седмица наложиха намесата на екип от пожарникари, които отводниха джамията в село Пашово. Строежът на новата джамия започна тържествено на 1 май, а дни по-късно обилният дъжд доведе до наводнение.

СТРОИТЕЛИ Камарата на строителите организира на 18 и 19 май семинар в хотел “Двореца” във Велинград с участието на представители на МРРБ, МОСВ, Националното сдружение на общините и областните управи. Основни теми на форума бяха проблемите при усвояване на европейските фондове и пътища за решаването им през следващия програмен период 2014-2020 г., както и темите за обществените поръчки, които вълнуват бранша.

НАДЗОР Община Велинград обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на строителния надзор за бъдещия център за социално включване “Развитие”. Прогнозната стойност на поръчката е 1200 лева, за срок от 4 месеца. Конкурсът е насрочен за 3 юли 2012 г.

ПОКАНА С публична покана община Велинград ще избира изпълнител по проекта “Бъдете с нас и ний сме като вас” за дейности, свързани с осигуряване на публичност и информираност. Предвидената сума е 11 292 лева, а крайният срок 28 май 2012 г.

ПРИЕМНА ГРИЖА На 17 май се състоя информационна среща, организирана от екипа на проекта “И аз имам семейство”. Презентацията по темата за приемната грижа и отговорността да станеш приемен родител изнесе социалният работник Елисавета Миланова.

БИБЛИОТЕКИ Библиотекарки от областите Пазарджик и Смолян се събраха на 17 май в БЛЦ “Камена” във Велинград. На семинара си те споделиха добри практики в дейността на библиотеките.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола