Велинград - online - Искаме извънкласни дейности и догодина 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Искаме извънкласни дейности и догодина
Публикувано 2012-05-28 22:23:22 от темпо

В последните години приоритет на образованието е привличането и задържането на децата в училище. С тази цел се създават привлекателни за тях извънкласни форми и дейности.
Като възможност да се концентрират положителна енергия, знания и умения в ОУ “Христо Ботев” - Ракитово бяха създадени 3 клуба по проект “Да направил училището привлекателно за младите хора”.
Клубовете са “Изготвяне на презентации” с ръководител Донка Папазова, “Млад физик” под ръководството на Йордан Лулин и “Да изразя себе си чрез танц”, ръководен от Надежда Камбурова. За краткото време от февруари до края на учебната година те работят с желание и постигат успехи.
Г-жа Д. Папазова споделя, че работата с интернет привлича децата, които ще се представят със собствени презентации на разнообразни теми като ЕС, географски рекорди, патрона на училището, 70 чудеса на света, “Не на агресията”.
Г-н Й. Лулин и десетте участници в неговия клуб са обявени от началния курс в училището за “фокусници”, след като представиха опити по физика, доказвайки важни природни явления. Този “физически следобед” съчета знания със забавления и увеличи желаещите да посещават клуб “Физика”.
12-те малки танцьори от клуб “Да изразя себе си чрез танц” танцуват всичко: и характерни танци от фолклорните области в България, и хип-хоп, и брейк, и салса, и гръцки хора, като свирят и на ударни инструменти. Г-жа Н. Камбурова е доволна, че децата дават идеи за нови движения в танците - особено в модерните. Техните изпълнения получиха много аплодисменти на празника на ромите 8 април и бяха включени и в тържествения концерт за 24 май на общоградското тържество.
Всички дейности са отразени на информационно табло, което предизвика голям интерес и накара и други ученици да заявят желание в училището и догодина да има извънкласни дейности.
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България