Велинград - online - Още награди за театъра 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Още награди за театъра
Публикувано 2012-05-28 22:27:19 от темпо

В предишния си брой “Темпо” съобщи добрата новина, дошла вечерта на 20 май, че самодейният театър към Народно читалище “Отец Паисий” получава наградата на Министерството на културата на най-големия форум на любителските комедийни театри в България - международния фестивал в Тополовград.

Към това голямо признание за нашите театрали и постановката на режисьора Мариус Донкин по пиесата на Дарио Фо “Само за мъже” ще прибавим още добри новини. Министерството на културата присъди своята награда за най-добра женска роля на Вили Атанасова за нейното превъплъщение в “Само за мъже”, а организационният комитет на фестивала отличи Цветан Котев за най-добра поддържаща мъжка роля в спектакъла. Номинации за своите роли получиха Павел Гайдев за главна мъжка роля и Росица Паунова за поддържаща женска роля.
Председателят на фестивалното жури Иван Ласкин връчи отличията с думите: “Искрени благодарности за чудесното изпълнения спектакъл, за правилния изговор и професионализма на самодейния състав от Велинград!” Розалия Радичкова, член на журито, прибави и изключително висока оценка за режисурата на Мариус Донкин и играта на целия театрален състав от НЧ “Отец Паисий”. Така в навечерието на 24 май нашите театрални самодейци получиха заслужени награди за труда и себераздаването на сцената.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола