Велинград - online - Випуск’2012 на бал 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Випуск’2012 на бал
Публикувано 2012-05-28 23:07:07 от темпо

Три велинградски училища избраха за абитуриентските балове на своите дванадесетокласници празничните дани 24 и 25 май 2012 г. Балът на СОУ “Св. св. Кирил и Методий” се проведе в ресторант “Том и Нези Класик”, Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Алеко Константинов” празнува в таверната на хотел “Рич”, а СОУ “Васил Левски” за поредна година избра ресторанта на хотел “Здравец”.

Епицентърът на вълненията на абитуриенти, родители и приятели в двете вечери 24 май беше фотостудио “Класик” в центъра на Велинград, защото снимката с официалния тоалет и визия е абсолютно неизменна част от бала. Тази година за обща изненада не валя също неизменният за 24 май пролетен дъжд, така че нищо не попречи на “сгледата” пред фотото. А тя показа, че абитуриентите във Велинград не заложиха на кичозно-дръзки тоалети, на каквито се нагледахме от телевизионните екрани.
Директорът на СОУ “В. Левски” Емил Моллов реши да сложи началото на нова идея и качи на сцената на площад “Николай Гяуров” всички абитуриенти от Випуск’2012 на училището. Наред с неговия пожелания към дванадесетокласници музикалени поздрави отправиха и възпитаниците на вокална група “Караоке”, а събралата се публика се повесели в аванс. И още една изненада: в полунощ над центъра на Велинград се издигнаха красиви китайски фенери, а всеки от тях понесе мечтата и желанието на един от абитуриентите от СОУ “В. Левски”.
Училището свърши, балът свърши, ред е на следващи големи събития за Випуск’2012 и дано те да са отново със заряда на успеха и празника!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води