Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.05.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.05.12
Публикувано 2012-05-28 23:51:30 от темпо

ДЕФИЛЕ Новата фирма-изпълнител съобщи намеренията си да затвори дефилето Велинград - Ветрен дол на 4 юни 2012 г., понеделник, а ремонтните дейности ще продължат до края на октомври т.г.


СЕСИЯ В последния четвъртък на май ще се проведе редовното заседание на Общински съвет - Велинград. Сесията на 31 май ще разгледа дневен ред от 30 точки.

ИЗПИТИ Спокойно и без инциденти протекоха изпитите на зрелостниците и седмокласници на 21 и 23 май във Велинград. Всички учебни заведения създадоха нужната организация за провеждане “2 в 1” на матурите и националното външно оценяване.

ГОРСКИ На 1 юни Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” организира Ден на отворените врати. Гимназията ще отбележи своя патронен празник с откриване на полигон за стрелба с лък, представяне на сбирка “Ловни трофеи” и откриване на кабинет по ловно стопанство.

КНИГА Дружеството за защита на Родопите и Дружба “Родина” - Велинград организират представянето на книгата “Възродителният процес в Чепинско” от Георги Пашов в градската художествена галерия в Къщата на Цвета на 3 юни 2012 г. (неделя) от 10.30 часа.

ГОСТУВАНЕ В навечерието на празника 24 май Ракитовското читалище “Будилник” гостува на сцената на читалище “4 май” в Батак. На 22 май театралният самодеен колектив представи пиесата “На сватба”, а детската вокална група “Дъга” се включи с концерт.

ЕСПЕРАНТО Есперантисти от различни краища на България се събраха на 25 май във Велинград, за да отбележат 125 годишния юбилей на международния език и 87 г. от създаването на местното есперантско дружество “Стойо Калпазанов”. От Велинград есперантистите заминаха на екскурзия в Гърция.

СЕРГИЯ Полицията конфискува спортни дрехи и екипи от сергия на пазара в Костандово. Търговецът на “марковите” облекла от село Хвостяне нямал документ за съгласие от името на изписаните върху тях известни фирми и е прекарал 24 часа в ареста.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола